Om GoVarde

Velkommen til GoVarde – dit lokale medie- og reklamebureau!

GoVarde.dk er en hjemmeside, hvor du kan søge al info, der er værd at vide som borger i Varde Kommune – og som gæst i området. Med GoVarde “ved hånden” er du lokalt orienteret døgnet rundt.

GoVardes redaktionelle linje er den LOKALE positive historie, levende fortalt, – vi prioriterer såvel den skrevne artikel som det skarpe videointerview.

GoVarde er en kommerciel platform, hvor vi brander vore kunder, fortæller om dit lokalområde og fanger den gode historie. Vi er ikke et klassisk nyhedsmedie. Det vil sige vi prioriterer vore kunder og deres gode historier. Vi deler deres annoncer og fortæller små historier fra deres butik, virksomhed osv. Vi tror på den gode historie!

Følg os også på Facebook GoVarde.dk. Det er i øvrigt også os, der står bag Facebooksiderne Info fra borger til borger i Varde samt Begivenheder i Varde og Omegn, Din By Varde og mange flere.

Ring endelig for uddybende spørgsmål: 42504868

Hvem er vi?

kim

Kim Schou – kendt som “ham der startede Radio Charlie” – han har den seneste årrække været ansat som journalist på Politikens Lokalaviser.

Du vil møde Kim i gaden, hvor han er klar til at stille skarpe nærværende spørgsmål og gerne skyder et lille video-interview. 

Kim@govarde.dk

 


ullajuni15

Ulla Højgaard – tidligere journalist på Lokal Avisen, har også været ansat som marketingchef i Varde Handel.

Du vil møde Ulla med skarpladt kamera samt notesblokken – klar til at formidle din gode historie samt smide et par linjer sammen om, hvad der sker hvor og hvornår, ligesom hun også er frisk på et hurtigt video-interview. Derudover er Ulla frisk på en snak om, hvordan DIN virksomhed kan blive mere synlig for kunderne…

Ulla@govarde.dk
Mobil: 42504868