Om GoVarde


Vi er tre lokale mediefolk, Henrik, Kim og Ulla, der har slået os sammen for at skabe Vardes foretrukne online-medie. 
Vores mål er kort og godt at servere nyheden, når den er ny – til DIG, der hvor du er. Vi leverer samtidig den gode historie og ønsker at holde dig orienteret om, hvad der sker i vores gode kommune.

GoVarde.dk er en hjemmeside, hvor du kan søge al info, der er værd at vide som borger i Varde Kommune – og som gæst i området. Med GoVarde “ved hånden” er du lokalt orienteret døgnet rundt.

GoVardes redaktionelle linje er den LOKALE positive historie, levende fortalt, – vi prioriterer såvel den skrevne artikel som det skarpe videointerview.

GoVarde.dk er kommet flyvende fra start og har allerede nye ideer i støbeskeen. Følg os også på Facebook GoVarde.dk. Det er i øvrigt også os, der står bag Facebooksiderne Info fra borger til borger i Varde samt Begivenheder i Varde og Omegn.

NYT: Vi har netop indledt et samarbejde med Heidi June Christensen, der fremadrettet skal varetage al salg.

Hvem er vi?

kim

Kim Schou – kendt som “ham der startede Radio Charlie” – han har den seneste årrække været ansat som journalist på Politikens Lokalaviser.

Du vil møde Kim i gaden, hvor han er klar til at stille skarpe nærværende spørgsmål og gerne skyder et lille video-interview. Kim er ligeledes vores vært, når vi har gæster i studiet.

Kim@govarde.dk
Mobil: 93600175


ullajuni15

Ulla Højgaard – tidligere journalist på Lokal Avisen, har de seneste år været ansat som marketingchef i Varde Handel.

Du vil møde Ulla med skarpladt kamera samt notesblokken – klar til at formidle den gode historie samt smide et par linjer sammen om, hvad der sker hvor og hvornår, ligesom hun også er frisk på et hurtigt video-interview. Derudover er Ulla frisk på en snak om, hvordan DIN virksomhed kan blive mere synlig for kunderne…

Ulla@govarde.dk
Mobil: 42504868
  


0e68c1c

Henrik Kloster Nielsen – har de sidste mange år været ansat på Jysk-Fynske Medier, herunder Skala FM og Jydske Vestkysten. Her har hans primær opgave været alt indenfor web-udvikling, sociale medier og videoproduktion. Du vil møde Henrik, når du kigger forbi kontoret, hvor han kan producere lækkert annoncemateriale – og han lytter gerne til ideer til, hvordan GoVarde.dk kan blive endnu bedre.

Henrik@govarde.dk
Mobil: 31484839

 

Heidi June Christensen: Varetager alt salg – det er derfor hende, du skal kontakte, hvis du ønsker at høre mere om dine annoncemuligheder samt priser.

Kontakt hende pr mail / Mobil: 20907274

De tre nyheds-iværksættere Kim Schou, Ulla Højgaard og Henrik Kloster Nielsen kunne d. 1. april i år fejre 1 års fødselsdag.