NYT: Online Mægleren – billigere og mere effektivt

Annonceartikel: Velkommen til Online Mægleren
Hos Online Mægleren får du ikke bare en professionel online handel, du kan også forvente en service ud over det sædvanlige!

Vi sørger for udarbejdelse af salgsmateriale, fremvisninger, købsaftale samt overdragelse af ejendommen mm. Og Vi tilbyder et af Danmarks billigste salærer, og vores formidlingsaftaler er uden binding – her er altså ingen grund til ikke at vælge os, fortæller Claus Lützen, der sammen med sin gode halvdel, Anja Lützen står bag Online Mægleren.

Hos Online Mægleren lægger man særdeles stor vægt på en god og personlig kontakt til både sælger og køber.
– Vi er yderst fleksible – vi er der for dig når du har tiden og behovet. Vi er en selvstændig ejendomsmæglerbutik, og vi arbejder udelukkende for dig, og ikke for en kæde, en bank eller et forsikringsselskab, fortæller Anja.

Online Mægleren er et 100% online baseret ejendomsmæglerfirma og det med god grund.
Undersøgelser viser, at langt de fleste købere finder deres nye bolig på internettet, så hvorfor ikke spare dyre og unødvendige udgifter til husleje og markedsføring i det trykte medie, men stadigvæk nyde godt af en høj service og stor professionalisme.
– Hos os kan du være sikker på at få en service ud over det sædvanlige! Du træffer os alle ugens 7 dage – hele året rundt. Tilfredse kunder er vores bedste ambassadører og dem samler vi på, lyder det fra Claus, der tilføjer:
Vores formidlingsaftaler er uden binding – vi tror på, at et samarbejde skal bygge på tillid, og ikke på en lang binding af vores kunder.
Kontakt os gerne og forhør nærmere, om hvad du kan forvente af et samarbejde med os.Med vores mangeårige erfaring i markedet, er vi klar til at hjælpe dig, med at finde dit næste hjem eller, med at få din ejendom solgt, lyder altså opfordringen fra Anja og Claus Lützen, parret, der i øvrigt også står bag Blåvand Mægleren.

Om Anja:Mange års erfaring fra udlejningsbranchen.
Tysk juridisk uddannelse.
Taler og skriver flydende tysk.
Stort kendskab til udlændinges køb af fast ejendom i DK.
Bankuddannet.
Uddannet ejendomsmægler.
Stort lokalkendskab.
Om Claus:
18 års erfaring som ejendomsmægler.
Forsikringsuddannet.
Tidligere vurderingsmand for Nykredit og Totalkredit.
Uddannet ejendomsmægler & valuar
Stort lokalkendskab.