NYT firma: Forlaget Schou & Højgaard

For iværksættere som os er der ikke så langt fra tanke til handling!

– Det er nu knap tre år siden, vi slog dørene op for GoVarde, og hurtigt herefter fulgte GoEsbjerg. Der er blevet taget godt imod os, og vi vil i al beskedenhed ikke være så beskedne, smiler Kim Schou, der om nogen kender til iværksætteri. Manden der startede Radio Charlie og siden blev hentet ind til en stilling på Lokal Avisen Budstikken.

Her blev også Ulla Højgaard ansat, i øvrigt på anbefaling af Kim, og de to dannede “journalist-partnerskab” frem til Ulla valgte at takke ja til jobbet som marketingchef ved Varde Handel.

– Vi er begge bidt af at skrive – af at formidle. Og GoVarde er vores hjertebarn. Vi glæder os hver eneste dag over, at vi tog beslutningen om at starte dette online-bureau, men da ingen af os er kendt for at sidde stille længe af gangen, valgte vi at gribe udfordringen om endnu et firma, lyder det fra Ulla Højgaard.

De to indehavere har gennem de seneste år fået flere henvendelser fra folk, der ønsker at få skrevet en selvbiografi, men tiden – eller mangel på samme – har gjort, at de måtte takke nej til opgaven.

– Kim er blevet involveret i Vestjyske Fortællere, mens jeg for 7 år siden blev hyret som forfatter til bogen om Samuelsgården. Og ligeledes skrev jeg også bogen “En Vilje af Sten” – Steen Dyrvigs biografi. Og det var simpelthen så spændende, og det har da givet blod på tanden om mere, tilføjer Ulla.

– Vi har holdt et par møder med vores gode samarbejdspartnere, PE Offset, og sammen er vi blevet enige om at kaste os ud i et nyt eventyr – nemlig Forlaget Schou & Højgaard, fortæller Kim, der pointerer, at GoVarde fortsætter uændret.

–  Endvidere udvikler vi GoEsbjerg, og det glæder vi os til at fortælle mere om pr. 1. januar, tilføjer Kim.

FAKTA:

Drømmer du om at udgive din egen bog? 
Ønsker du at give din familie og venner en personlig gave i form af en selvbiografi? En bog om din virksomhed eller foreningens jubilæum?
Kort sagt. Har du en historie, du gerne vil dele med andre?
SÅ kan vi hjælpe dig. Vi er et forlag med mange års erfaring indenfor markedsføring og skriftlig kommunikation. Vi har begge arbejdet med medier i en årrække – radio og lokalaviser – og står i dag bag mediebureauet, der styrer GoVarde og GoEsbjerg.
Vi klarer alt fra interview, tekst, fotos – grafisk opsætning, tryk af bog samt eventuel markedsføring – i samarbejde med PE offset A/S.
OG det er ikke så dyrt at få skrevet en bog, som mange måske tror…
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf.: 4250 4868
Kim@GoVarde.dk / Ulla@GoVarde.dk

Følg os på Facebook