Nyt år – ny energi

Tina Tungelund - Helsam Varde

Disse lidt mørke og triste måneder kan godt få os til at nå lidt ned i energi. Man er mere træt, knap så oplagt, mens vi sidder og tæller ned til forårets komme.

Men der er hjælp at hente.

Hos Helsam i Varde slår Tina Tungelund nemlig et slag for, hvor vigtigt det er at huske sig selv – og ikke at acceptere, at energiniveauet er sat lidt på stand by.

– Der er faktisk rigtig meget, du selv kan gøre for at komme fint og godt igennem den mørke tid. Her i butikken har vi dagligt folk forbi, der efterspørger produkter til at friske lidt op, smiler Tina Tungelund og peger mod butikkens fyldte hylder.

– Ginsana Tonic – standardiseret ekstrakt af Panax ginseng G115. Panax Ginseng bidrager til mentalt overskud og til immunforsvarets naturlige forsvar og korrekt funktion, samt
bidrager til udholdenhed, kroppens modstandsdygtighed over for stress og til at føle sig mere energisk. Det fås både i kapsler samt flydende.
Arctic Root er et naturlægemiddel mod træthed og rekonvalescens. Det er helt ideelt efter fx en influenza, hvor man kan trænge til det sidste skub for at blive helt rask, fortæller Tina.

Rigtig mange har været igennem en influenza eller grim forkølelse, og her kender man sikkert fornemmelsen af at mangle energien, selv om man egentlig ikke længere er syg.

– Alle burde simpelthen tage denne vitaminpille fra Solaray, fortæller Tina, der betegner den som en vinter-mirakel-pille, med alt det gode, man har brug for.

Kosttilskuddet er produceret til at give dig ekstra energi og overskud i hverdagen, forklarer Tina Tungelund

– OG så må jeg slå et slag for at huske D-vitaminerne. Når vi har så lidt sol, som tilfældet er, så må vi spise os til solens vitaminer, så at sige, forklarer Tina Tungelund.

D-Sun Forte har et højt indhold af naturligt D3-vitamin, hele 62,5 µg pr. kapsel. D-vitamin kendes også som solvitaminet, da D-vitamin dannes i huden i sommerhalvåret, når huden rammes af solens UV-stråler.
D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder. D-vitamin bidrager desuden til immunsystemets normale funktion og en normal muskelfunktion, lyder det fra Tina.

– Alt i alt er det bare så vigtigt at passe på sig selv – der er ingen grund til at gå og være træt og uoplagt, når man rent faktisk kan gøre noget ved det, lyder det fra Tina Tungelund, der står klar til at vejlede og rådgive i din lokale Helsam i Vestergade i Varde.

 

HANDL LOKALT – STØT DINE LOKALE BUTIKKER – HELSAM VARDE