Nynne anmelder Paddington 2

Vi møder Nynne Kristensen inde i Varde Bio, hvor hun netop har set Paddington 2. Nynne bor i Frederikshavn og er på en lille juleferie hos sine bedsteforældre i Alslev, der har givet hende og hendes kusine en tur i Varde Bio.

Nynne fortæller:

Paddington 2, det er altså en helt vild god film. Den søde bjørn lever det perfekte liv, og hans tante bor et andet sted, og han vil gerne give hende en god gave til hendes fødselsdag, så han tager ind i en butik og vil købe en bog om London – en meget dyr bog.  En dum mand stjæler bogen, og Paddinton får skylden for det og kommer i fængsel – køkkenchefen i fængslet er helt vild ond, men så laver Paddington en marmelade sammen med ham, og det hele bliver meget bedre.  Alle bliver gode venner – og en masse mennesker vil hjælpe Paddington, fordi de ved, han ikke har gjort noget ulovligt. Paddington kommer ud af fængslet og han tror, hans familie har glemt ham, men det har de slet ikke. Bogen, som Paddington gerne vil købe, viser sig at være en slags skattekort. Det hele ender så godt. Og alle er glade – og de holder en god fødselsdag for Paddingtons tante.

Det bedste ved filmen er at den er vildt spændende – men den er også lidt sørgelig. Og så er den sjov – helt vildt sjov. For eksempel da han skal vaske tøj, og det hele bliver lyserødt.

Jeg synes, at filmen kan ses af alle aldre, der var mange voksne i biografen, og de grinede også – meget højt faktisk.

Jeg vil anbefale andre at se filmen, det er rigtig god film!

Læs mere/billetbestilling HER

 

DEL