Nye toner fra 7-kanten

Der sker meget nyt i 7-kantens lokaler i denne tid.
Først og fremmest finder man Kim Brandt i lokalerne hos 7-kanten i Janderup. Han er nemlig ved at gøre klar til at instruere ikke blot Jul på slottet, som har premiere d. 30. november 2019 men også 7-kantens vinterspil – Spring Awakening, der har premiere d. 22 januar 2020.
Normalt opsætter vi kun vinterspillet hvert andet år, men denne gang prøver vi noget nyt.
Nemlig en, for mange, ukendt musical baseret på en bog fra 1891 – men 100% relevant i dag.
Et opgør mod en tvetydig seksualmoral – hvor vi kommer omkring mange store spørgsmål i unges liv bl.a. abort, homoseksualitet, selvmord og voldtægt. Med andre ord en forrygende musical, med fantastisk musik – musicalen har bl.a. vundet en Tony Award for bedste musical, der sætter fokus på mange af de store ting i livet, som vi alle kan og bør forholde os til uanset vores alder.

Nyt spillested
En anden ny ting i forbindelse med vinterspillet er, at der er skiftet spillested.
Normalt foregår vinterspillet i Musikhuset esbjerg, men denne gang opsættes den i Smedeværkstedet.
Det er et valg, der bl.a. er blevet taget fordi forestillingen vil gøre sig endnu bedre for et intimt publikum, så der skabes bedre plads og rum til at forholde sig til de store følelser og tanker, som Spring Awakening vil vække hos tilskuerne.

–  Derudover håber vi på at kunne få sat en debat i gang i samfundet om den udvikling man som ung kan føle sig fanget i, siger pr- og marketing manager i 7-kanten, Line Hyldegård Dall.

Rollerne i Vinterspillet er endnu ikke på plads – der afholdes først prøver til stykket d. 7.-8. september, og alle over 16 kan nå at tilmelde sig endnu. Det bliver en spændende proces at sætte stykket op for de medvirkende, både ift. at udvikle sine evner inden for teaterverdenen, men også at få lov til at dramatisere de mange og store problemstillinger som figurerne skal igennem.

Tilmelding til prøverne og køb af billetter foregår på http://www.7-kanten.dk

DEL