Nye ATV’er til Samuelsgården

set fra venstre bagerst Conny Andersen, Leif Erichsen, Mads Korneliussen, Henrik Bjørn, John Elmertoft – set fra venstre forest Emilia J. Pedersen, Kristian K. Henningsen, Oliver W. Kongsted.

Aal Fonden og Samuelsgårdens Venner har sammen sponsoreret to nye ATV’er til motorværkstedet på Samuelsgården til en værdi af 52.000 kr. ATV’erne er indkøbt lokalt ved Oksbøl Cykler og Havemaskiner.

– Motorværkstedet på Samuelsgården er en af de mange aktiviteter, som bliver brugt flittigt på Samuelsgården, fortæller Leif Erichsen, formand Samuelsgårdens Venner.

Ud over der på værkstedet skrues og pudses, så går turen også jævnligt til grusgraven i Broeng, hvor Samuelsgården sammen med Miniklubben har en crossbane.

– Det er bestemt ikke kun drenge, der benytter motorværkstedet eller crossbanen, også en del piger deltager, når der åbnes op i værkstedet eller turen går til crossbanen i Broeng, lyder det fra formanden, Leif Erichsen, der tilføjer: Der er ingen tvivl om, de nye ATV’er nok skal blive brugt flittigt. Men de to nye ATV’er giver også Samuelsgården mulighed for at sende to af de gamle ATV’er op til Sams Hytte i Sverige, som Samuelsgårdens Venner ejer.

Her afholdes en af Samuelsgårdens sommerkolonier, hvor ca. 50 til 60 børn hvert år nyder livet på ødegården langt ude i de svenske skove. I Sams hytte står der på nuværende tidspunkt to gamle ATV’er, men de trænger efter en del hårde sommerkolonier, hvor de kører fra tidlig morgen til sen aften til at komme en tur hjem til Danmark for at blive repareret.

 

 

 

 

Venlig hilsen

 

Leif Erichsen

DEL