Ny PR og marketing-manager ved 7-kanten

7-kanten har ansat ny PR og marketing manager; det er Line Hyldegård Dall fra Esbjerg, der træder til efter knap 3 år inden for markedsføringen af bl.a. kosttilskud.

– Jeg drømmer om at arbejde et sted, hvor der er fokus på de gode oplevelser og hvor der hele vejen igennem er hjerte bag alting. Det er fantastisk at få lov til at udbrede viden om hvor engagerede alle vores frivillige er, siger Line.

7-kanten har en virkelig stor berøringsflade på lokalt såvel som nationalt plan. Vi er en teaterforening, men som folkefærd spænder Vi bredt. Bland de frivillige finder du alt fra skuespillere over håndværkere, og teknikere til administration og mange flere endnu.

Med tilføjelsen af Line i administrationen vil vi få sat ekstra fokus på de frivillige og deres store arbejde. Vi vil fortælle de/deres gode historier. Historierne om hvad der sker bag kulissen, hvad der er drivkraften bag vores professionelle amatører og få vist hvor meget de kan udrette og hvad det kræver af dem.

Næste eksempel på de frivilliges indsats og hårde arbejde er forestillingen ”De betaler ikke, vi betaler ikke” som spilles på smedeværkstedet, Vestervold 11, 6800 Varde. Søndag d. 10. marts kl. 15, tirsdag d. 12., onsdag d. 13., torsdag d. 14. og fredag d. 15. marts kl. 19.30

Her kan man se de frivillige udfolde sig i en klassisk farce af Dario Fo – som er kendt for sine absurditeter og slet skjulte politiske undertoner. Billetter fås på https://7-kanten.dk/program/de-betaler-ikke-vi-betaler-ikke/

 

DEL