Ny formand i Alslev Sogns Borgerforening

Alslev Sogns Borgerforening har for nylig afholdt generalforsamling, og i denne forbindelse blev der valgt en ny formand.

Den nye formand, Michael Nielsen, siger om valget:

– Først og fremmest er jeg egentligt ret beæret over at være blevet valgt som formand for Alslev Sogns Borgerforening. Det lyder måske underligt at man kan være beæret over en post som formand for en forening. Jeg vil hellere søge indflydelse istedet for at se passivt til at der ikke sker noget i vores by. Alslev er en by med et stort potentiale, og slår fast at borgerforeningen vil forsøge at søge endnu mere indflydelse hos Varde Kommune. Dertil skal det siges at borgerforeningen ikke alene kan løfte alle opgaver der dukker op i Alslev, men hvis vi alle løfter i flok kan vi få stor indflydelse. 

Den nye formand forsætter og siger at “frivilligheden kan gøre en kæmpe forskel, man behøver nødvendigvis ikke være medlem af en lokal forening for at gøre en forskel for vores by”

– Jeg vil opfordrer alle der sidder inde med ønsker der evt. kunne have borgerforenings interesse i at sende mig forslag på SMS 51-35-55-55. Jo flere ønsker / gode ideer der kommer ind jo mere indflydelse vil man få som beboer i Alslev – Jeg er sikker på der sidder mange med rigtige gode forslag, og dem vil jeg som formand gerne lytte til” siger Michael Nielsen

DEL