Nu bliver hovedvej 11 udvidet

Allerede for to år siden var der debat. Skal rute 11 fra Korskroen til Varde udvides? Det er et stort ønske hos borgmester Erik Buhl, Lone Hjortshøj fra Hjortshøj Partyservice samt de to folketingskandidater Anders Kronborg og Claus Christensen. Foto: Kim Schou

Efter mange års kamp fra borgmester, kommune og borgere bliver Varde Kommune nu hørt i sagen om en udvidelse af hovedvej 11.

Regeringen har nemlig sammen med Dansk Folke Parti sat 400 mio. kroner af til en udvidelse af vejen mellem Korskroen og Varde.

Hovedvejen benyttes hvert år af rigtig mange mennesker. Blandt andet er det den vej de fleste turister benytter når de skal ud til sommerhusområderne.

Dansk Folkeparti og Regeringen sætter 400 millioner kroner af til en udvidelse af hovedvej 11 fra Korskro til Varde.

Udvidelsen skal stå færdig i 2024.

Folketingskandidat Claus Christensen ( V ) kalder det en glædens dag for Varde Kommune.

–  Efter et langt og vedholdende massivt pres her fra området, så er jeg rigtig rigtig glad for, at regeringen og DF nu har lyttet til os, så vi får den kapacitetsudvidelse af hovedvejen fra Korskroen til Varde, som vi i lang tid har ønsket, fortæller han.

–  Naturligvis havde jeg gerne set, at udvidelsen var kommet tidligere, men omvendt har jeg også fuld forståelse for, at der også skal være styr på financieringen. Og fem år går jo også hurtigt, slutter han.

DEL