Novasol samlede 346 kilo skrald på Blåvand Strand

 

NOVASOL afholdt næsten 40 affaldsindsamlinger i anledning af NOVASOL Coastal Care 2018. Indsamlingerne fandt sted i både Sverige, Norge, Tyskland, Polen, Holland, Frankrig, Spanien, Italien, Kroatien og selvfølgelig her i Danmark.

I Danmark foregik eventen bl.a. i Blåvand søndag den 6. maj, hvor 126 frivillige samlede i alt 346 kilo skrald på Blåvand Strand. Bl.a. plastik, reb, sko og meget mere.

–  Vi er meget taknemmelige for, at så mange mødte op og hjalp til. Der var en hyggelig dag og vejret var fantastisk. Vi havde flere familier som har været med alle tre år, og de ser det som en god familietradition, at komme til NOVASOl Coastal Care her i Blåvand, fortæller Malene Haahr, kontorassistent hos NOVASOL Blåvand.

–  Vi vil også gerne sige en stor tak til de mange lokale sponsorer som har været med til at gøre dagen rigtig god. Der blev trukket lod om mange præmier og der var goodiebags og is til børnene, samt kaffe og kage til de voksne, tilføjer Malene Haahr og hun fortsætter:

–  Vi ønsker at give noget tilbage og støtte den vigtige sag. Vi er alle afhængige af havet og dets ressourcer, og at afhjælpe det omfattende forureningsproblem er vores alles ansvar.

I 2017 fjernede NOVASOLs ansatte, husejere og andre lokale frivillige mere end 6,5 tons affald fra kyster i 10 lande i forbindelse med NOVASOL Coastal Care.

 

DEL