NOVASOL – dansommer søger medarbejder til servicering af feriehusgæster

Stillingsannonce: NOVASOL A/S

NOVASOL A/S formidler udlejning af privatejede feriehuse til feriegæster fra hele Europa, og vi håndterer markedsføring, udlejning og servicering af vores kunders feriehuse. NOVASOL A/S er en international koncern i vækst med datterselskaber og servicekontorer i en række europæiske lande.

Stillingen

Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 37 timer pr. uge i perioden 7/1-2019 – 31/10-2019.

Som medarbejder på kontoret kommer du til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, men primært fra Tyskland og Skandinavien i forbindelse med udlejning af sommerhuse. Vi har brug for en serviceminded person, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt serviceniveau.

Kvalifikationer
Det er en fordel hvis du har lidt erfaring fra servicebranchen, og derudover er det vigtigt at du:

  • Taler og skriver godt dansk
  • Taler og skriver tysk
  • Er fleksibel med mødetider og villig til weekend-vagter
  • Har et godt humør og er god til kundekontakt

Ansøgning

Hvis du har lyst til at blive en del af NOVASOL – dansommer bedes du hurtigst muligt og senest den 10.12 sende en ansøgning til blaavand@novasol.com.  Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte kontoret i Blåvand på  tlf. 39143025.

NOVASOL A/S og Dansommer a/s udgør NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 9 europæiske lande, inklusiv 40 servicekontorer i Danmark og resten af verden, og beskæftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med mere end 40.000 feriehuse i 29 europæiske lande er NOVASOL Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning. I 2012 sendte NOVASOL Gruppen 1,5 millioner personer på ferie. NOVASOL og Dansommer er en del af Wyndham Worldwide .  

 

 

DEL