Nordenskov UIF i Volley Ligaen

–  Dette er i den grad en historisk dag, sagde Volleyball formand Peder Foldager, da han bød velkommen til pressemøde og markering af oprykning for Nordenskovs herrer til Volley Ligaen, Danmarks bedste række indenfor for volleyball.

–  Det er helt fantastisk, at det er lykkedes. For fire år siden lagde vi en strategiplan for, at vi ville i Volley Ligaen indenfor fem år.  Og så er det jo bare en kæmpe forløsning, at vi får muligheden allerede nu og i virkeligheden også en kæmpe sensation, at en klub og en by af vores størrelse kan nå så langt, fortsætter Peder Foldager.

Spillerne jublede i går aftes, da nyheden tikkede ind på Volleyball.dk, at Nordenskov UIF var blevet certificeret og godkendt til at spille Liga fra næste sæson.

–  Det var bare mega ekstra sjovt at være til træning i går aftes, hvor træningen helt undtagelsesvis sluttede med en kold øl og et kæmpe stort jubelråb, sagde holdets anfører Søren Gregersen.

Nordenskov UIF har arbejdet stenhårdt på målet.  Det er både spillere, trænere, frivillige, klubledere og et stort stykke solidt ungdomsarbejde i samarbejde med andre klubber under UngdomsVolley Sydvest, som har ført til denne her succes.  Dertil kommer den kæmpe støtte, som Nordenskov UIF har fået fra ikke mindre end 30 sponsorer.  Nordenskov UIF har som klub lært en masse undervejs og føler sig godt rustet til at rykke op, men de ved også, at det kræver endnu mere.

–  Vi er klar til at trække i arbejdstøjet og allerede på mandag mødes vi i sponsorudvalget for se på den samlede økonomi og samarbejdet med vores sponsorer for at være på forkant til en ny sæson efter sommerferien, slutter Peder Foldager.

DEL