NEW FEET – Hurtig hjælp til følsomme fødder

Lækkert skomærke – forhandles i din lokale skobutik TOPS Eurosko Varde

Det danske skofirma New Feet Medical Footwear laver fodtøj til mennesker med gigt, diabetes eller følsomme fødder. Firmaet har domicil i Randers, og her er man ganske tilfredse med udviklingen. New Feet har stor fremgang og kunderne vender tilbage. Fodtøjet sælges gennem et net af skobutikker og specialbutikker over hele landet. Sverige, Norge, Finland og Holland er de største eksportmarkeder.

Succes’en skyldes, at New Feet fodtøj virkelig gør en forskel for fødderne.

New Feet er yderst komfortabelt fodtøj – designet ud fra ortopædiske traditioner. Der er lagt stor vægt på sunde og holdbare materialer og designet er enkelt og tidsvarende.

Kollektionen til detailhandelen kan bruges ud af æsken som alt andet fodtøj, men i design og konstruktion er der taget hensyn til, at professionelle behandlere kan justere fodtøjet, så brugere med specielle problemer hurtigt kan blive mobile igen.

New Feet fremstilles udelukkende i EU – Det giver forbrugeren garanti for, at produktet er fremstillet på en måde, der lever op til etiske, sociale og miljømæssige standarder.

Når New Feet anvender skind, så er det garvet efter EUs normer.

Inde i skoen – hvor materialerne er tættest på huden – er materialer, der anvendes til foer og indersål bæredygtigt certificeret.

Ruskind er markant i efterårskollektionen.

Den nye generation af ruskind kalde hydro-ruskind. Det er hydrofobisk ruskind, der er behandlet så det afviser vand. Mange af de nye efterårssko og støvler er i dette smukke og praktiske materiale. I kombination med Picos® foer opnås tørt og varmt fodtøj med høj komfort.

OrthoStretch® er som en handske til din fod.

Fødder er forskellige – derfor skal New Feet fodtøj kunne tilpasses dine individuelle behov.

Et af midlerne hertil er anvendelsen af fleksible stretch-materialer. New Feet har sine egne stretch-materialer, der hedder OrthoStretch®. Fodtøj med OrthoStretch® er yderst komfortabelt, og kan anvendes af alle, der sætter komfort højt.

Stretch-modellerne fra New Feet er fodtøj, hvor intet klemmer – men du stadig har følelsen af, at skoen sidder godt fast på foden – uden at stramme.

Men OrthoStretch® er også funktionelt en vigtig egenskab for mennesker med knyster, hammertæer, hævede fødder, gigt, diabetes og til brugere af bandager eller støttestrømper.

Fødder med knyster har behov for plads. Men samtidig har du behov for fodtøj, der sidder godt på foden.

OrthoStretch® giver fleksibilitet omkring knysten.

En fod med hammertæer har behov for god plads over tæerne. OrthoStretch® giver mulighed for plads – uden at fodtøjet skal designes ekstra højt.

Mennesker med diabetes skal være meget opmærksomme på fødderne. OrthoStretch® følger fodens bevægelser og giver mindre risiko for hård hud og trykskader.

/annonceartikel

 

DEL