Neklas spiller rystende godt i Festen

Neklas Klausen fra Ølgod, er et lysende ungt talent indenfor teater og revy i vores vestlige hjørne af DK. Det beviste han endnu engang i en bærende rolle, som den desillusionerede, fortvivlede storebror Christian, der bærer på en tung familiehemmelighed i stykket ’Festen’, der havde premiere onsdag i 7-kanten. Handlingen foregår til faderens Helges 60 års fødselsdag rundt om bordet. Neklas søger i øvrigt ind på teaterskolerne, og det skal nok lykkes på et tidspunkt at blive optaget, udtaler 7-kanten i en pressemeddelelse, hvor de fortsætter:

Som en del af publikum til den udsolgte premiere i går i 7-kanten, var det ind imellem, når stykket gjorde allermest ondt, næsten for intimt at være så tæt på handlingen rundt om fødselsdagsbordet. Man vidste ikke om man skulle le eller græde, eller lade være med at klappe? Og mon ikke det stykke er tiltænkt at være således.

I teater-pausen over kaffen summede spørgsmål som, hvad ville du have gjort, hvis du var med til en fest med sådan en drejning?

Plottet og den frygtelige sandhed, der lurer under overfladen, udfordrer os der ser. Vi går ikke nynnende hjem på et ikke eksisterende refræn fra den fælles oplevelse i teatersalen, men fyldte med stof til eftertanke omkring menneskets kringelkroge.

/7-kanten

 

 

DEL