Nederlag til Nordenskov i tæt maratondyst

Det blev til sæsonens andet nederlag i Volleyligaen til Nordenskov UIF, da man søndag eftermiddag i Helle Hallen tog imod VK Vestsjælland i en tæt og næsten to timer lang, dramatisk kamp, der blandt andet bød på noget så sjældent som en udvisning.

3-1 måtte et hårdt kæmpende NUIF hold, der til opgøret manglede sin normale anfører og angrebsprofil Will Craft, se sig slået med, men det var alligevel en ret tilfreds cheftræner, Brendan Garlick, der kunne se tilbage på kampen:

–  Set i lyset af de ændringer vi har været nødt til at lave på strukturen i den forløbne uge, så er jeg meget fortrøstningsfuld. Vi var ikke tilfredse med den præstation vi lavede i sidste uge, men i dag rejser vi os og kæmper, og der er sket tydelige fremskridt i løbet af ugen. Det lover godt for fremtiden, sagde han kort efter kampen.

Også sportschef, Jakob Møller, havde trods nederlaget et positivt syn på kampen:

–  Vi møder et VK Vestsjælland hold, der spiller med fuld tænding og alt hvad de har, og vi formår at presse dem voldsomt på trods af, at vi står med en startopstilling der ikke har spillet et eneste sæt sammen før. Man kunne have frygtet at vi med så ungt og nyt et hold, ville have været meget lettere at pille fra hinanden, sagde han og fortsatte:

–  Vi står jo faktisk med fornemmelsen af, at vi godt kunne have vundet med en smule mere mod og koldblodighed i de afgørende situationer, og det er jo noget af det vi skal lære her i vores første ligasæson. I virkeligheden er det jo ikke så ringe endda, slutter han

Næste opgave for Nordenskov er landspokalen 1/8-finale mod Ishøj hjemme i Hellehallen lørdag den 27/10 kl 16.00

DEL