Næste fredag: Beach Party nummer 43!

Så er det med at få samlet klassekammeraterne og gøre klar til BEACH PARTY!

Fredag den 16. marts 2018 klokken 19:00 åbnes dørene til Beach Party nummer 43 i Varde Fritidscenter. Festen er for alle unge fra 6. kl – 18 år og er absolut alkohol- og røgfrit.

Aftenen byder blandt andet på koncert med Faustix, danseshow af Dance Company Twenty, musik og lys af Diskoteq TEG, Dykkerklubben Nautilus, Lasertown og meget meget mere…

OM Beach Party:

Beach Party aftenen indeholder typisk: Koncert, Events og Diskotek, Live-band og Karaokee, Ansigtsmaling, Svømmehal med div. events og saunagus. Bowling, Alkoholfrie drinks. Voksne frivillige medhjælpere fra lokalområderne, Ungdomsklubber og Ungdomsskolens medarbejdere, SSP og Røde Kors sørger for sikkerhed og tryghed.
For mange unge i Danmark har alkoholdebut alt for tidligt og de drikker alt for meget. Problemet er faktisk så stort og alvorligt, at Sundhedsstyrelsen mener, at det påvirker de unges livskvalitet.

Disse dystre kendsgerninger er væsentlige argumenter for, at Ungdomsskolen i Varde i samarbejde med Fritidscenteret og SSP-konsulenten arrangerer alkoholfrit Beach Party tilbyder et alkoholfrit og røgfrit arrangement i trygge rammer og med positive situationer for unge fra 6. klasse op til 18 år, så oplevelsen bliver, at det er muligt at feste og have det sjovt uden alkohol og røg!
 

Næste beach party

Fritidscenteret i Varde
Fredag 16. marts 2018
19:00-24:00

Arrangør: Ungdomsskolen, SSP, Varde Fritidscenter, Center for Sundhedsfremme

 

DEL