Når en gammel cirkushest dufter savsmuld

Foto: 7-kanten

Benny Qvist i rollen som Sergent Towers, der minder om Matadors Oberst Hackle

Benny Qvist har været en del af 7-kanten i 35 år, og bor til daglig i Sig. Benny Qvist varetog blandt andet i en årrække Formandskabet i Varde Sommerspil. Men det er lysten til at stå på en scene og være en del af et skuespil eller en revy, der er Benny Qvists store interesse. I den britiske farce, Det tossede hus, spiller Benny, Sergent Towers.

 –Jeg kan godt lide at spille i farcer , da det kræver noget ganske særligt med timing  og tempo. Havde egentlig ikke regnet med at spille teater mere, men da stykket sidst blev sat op i 7-kanten, spillede jeg biskop, og så kom den gamle cirkushest kom op i en til at prøve igen.

Rollen som Towers er en lille men god rolle, hvor jeg måske er er lidt for gammel, men (forhåbentlig stadig) sjov. Det er en sergent, der ikke er for klog, og som ikke rigtig har gjort sig i krigen, der derfor er blevet sat til at finde en tysker, der er flygtet fra , og som skjuler sig i et præstehjem. Typemæssigt er Towers sådan lidt en Oberst Hackle.

Det tossede hus spiller følgende dage: D. 13-16 marts kl. 19.30, og sidste forestilling er lørdag d.17 marts kl. 15 i 7-kanten i Janderup.

Billetsalg: www.7-kanten.dk

DEL