Mit job: Her er en rigtig god stemning

Lis Thomsen har netop bagt friskt brød hos Hjortshøjs Partyservice Foto: Kim Schou

Der er dejligt lunt og der dufter af nybagt brød hos Hjortshøjs Party Service i Varde. Så gør det ikke så meget, at man mest står i den ”kolde” afdeling.

–  Ja, jeg er mest i den kolde afdeling, hvor vi laver alle forretter, desserterne, bager brød, alle flutes. Næsten al brød er hjemmebagt, fortæller 52-årige Lis Thomsen, som blev uddannet køkkenleder i 1990 på Aktivitetscentret i Ølgod. Derefter var hun på Landbrugsskolen i Grindsted.

–  Så var jeg så heldig, at jeg var med til at starte PE Offsets kantine op i årene 1996-1998, inden jeg så gik på forældreorlov.

–  Derefter startede jeg som køkkenleder/køkkenassistent afløser på Carolineparken i 2001 og kom op på fuld tid, indtil det blev til Det Danske Madhus.

Det blev derefter til 13 dejlige år på Carolineparken, inden tiden var moden til nye udfordringer for Lis.

–  Derfor begyndte jeg hos SpiseRiget i 2014. Der var jeg glad for at være, men jeg savnede de store kødgryder. Derfor var det dejligt, at jeg kunne starte hos Hjortshøjs Partyservice i 2018.

God stemning på jobbet
–  Her starter jeg fra morgenen af og har ingen fast mødetid. Jeg havde sene vagter hos SpiseRiget og dem var jeg ikke så glad for.

Hos Hjortshøjs Party Service arbejder Lis tæt sammen med Susanne. De styrer den kolde afdeling.

–  Selvom vi indimellem har spidsbelastninger, så har vi en god stemning. Det er meget kontrolleret. Vi har ingen rigtig presperiode og starter dagen før. Og så hjælper vi hinanden med at nå det hele, slutter Lis Thomsen, der netop er vendt hjem fra en dejlig skiferie.

 

FAKTA

Navn: Lis Thomsen

Alder: 52 år

Gift med Henning: Selvstændig brolægger (HT Belægning)

Har tre børn. En dreng på 26, samt to piger på 20 og 23 år.

Hobby: Cykling, lidt fitness samt hygge med venner og familie