Mille Uldahl: – Musical kombinerer alle mine interesser i ét

Mille Uldahl, en flittig 7-kanter der ofte har stået på de skrå brædder; både i Varde Sommerspil og 7-kantens Vinterspil, er lige nu aktuel i 7-kantens CHICAGO, der har premiere d. 13. februar.
– Det fedeste ved at være med i CHICAGO er at få lov at spille sammen med kompetente og dygtige medspillere. Alle er vi fælles om et projekt: At lave den fedeste forestilling på et højt niveau på alle parametre. Selvom de fleste er amatører, så er målet at lave en forestilling der næsten når et professionelt niveau og det er fedt, fortæller Mille Uldahl.
Mille Uldahl gør meget ud af at pointere, at der er en kæmpe drivkraft af dygtige mennesker bag forestillingen, bl.a. dansere, skuespillere, sangere og musikere, instruktøren, Kim Brandt, koreograf, Cathrine Kronborg Tøt, korleder, Susanne Uldall Thyssen og kapelmester Niels Rahbech. Derudover, også scenebyggere, kostumier, skræddere og Vinterspilsudvalget.

startede som 7-årig
Mille Uldahl er 24 år gammel, og er opvokset i Esbjerg, men bor nu i Nørre Nebel. Hun er i gang med lærerstudiet på sit tredje år med fagene dansk, musik og idræt.
Lige nøjagtigt det med musikken har Mille Uldahl ikke fra fremmede; hendes far er nemlig Per Bennedsen, som også er yderst flittig i 7-kanten, og tit med sin guitar. Derfor fik Mille Uldahl selv sin teaterdebut ret tidligt; allerede som 7-årig stod hun på de skrå brædder ved Esbjerg Børne- og Ungdomsteater. Sidenhen rykkede hun til 7-kanten og har været med i både Varde Sommerspil og 7-kantens Vinterspil flere gange.
Ifølge Mille Uldahl er CHICAGO et udfordrende stykke hvad dans angår.
–  Vinterspillet formår at opsætte stykker som er mere udfordrende for de yngre og mere uerfarne skuespillere,” siger Mille Uldahl og pointerer kontrasten mellem 7-kantens Vinterspil og Varde Sommerspil, hvor det ofte er de mere klassiske forestillinger som bliver valgt og nogle roller besættes af professionelle.
Mille Uldahl er glad for at være med i musicals.
– Det gør mig glad, og jeg får de bedste venner inden for kort tid i alle aldre. Og så kombinerer musicals alle mine interesser i ét – fantastisk, tilføjer Mille Uldahl.
I CHICAGO kan man opleve Mille Uldahl i rollen som June, Kitty samt dans og ensemble.

Funfact om Mille Uldahl: – Jeg er til tider rimelig useriøs, fjollet og ofte ’klassens klovn,’ nok fordi jeg har svært ved at stå stille i længere tid ad gangen. Dette kan være en hæmsko, men jeg håber det som oftest er med til at give god stemning på holdet, slutter Mille Uldahl.

FAKTA
CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: https://7-kanten.dk/program/chicago/

DEL