Mikkla – eventyret fortsætter

Ude på landet ligger den yndigste legetøjsbutik – og her er ikke blot et væld af de skønneste ting og sager til junior, men også lækkerier til både far og mor…

Se, det lyder næsten som starten på et eventyr, men det er det også, hvis man spørger Bettina og Anders, der står bag konceptet.

Her har man kombineret en fysisk butik med webbutik, således at alle, der kunne have lyst, er mere end velkomne til at lægge vejen forbi, og vil man være sikker på, at der er åbent, ringer man lige inden. Her kan man betale med mobilepay samt betalingskort.

Oplys ved bestilling at du har set annoncen på GoVarde og få 20% rabat på Trybike…

Mikkla har fået ny hjemmeside, hvor der nu er endnu bedre overblik over de mange varer. Sutteklude og bamser med barnets navn. Praktisk klapvogn til rejsen… lækre børnebøger, sæbe, garn, børnemøbler, snekugler med H C Andersens eventyr – og meget meget mere.

Og som rød tråd his Mikkla er det den personlige gave – her kan man nemlig få graveret eller printet navn på såvel skoletaske, penalhus, hagesmæk, sut – ja endda på blyanterne.

Og der er mulighed for at se udvalgte varer i butikken Made in Varde. Og har man set noget på hjemmesiden, man gerne vil kigge nærmere på, kan man sende en besked til Mikkla, og så sørger de for, at netop denne vare er at finde i butikken i Varde Centrum.

FAKTA:

Mikkla er en legetøjsbutik med beliggenhed på Roustvej 119, 6818 Årre. Man træder nærmest ind i et eventyr. Sådan føles det i hvert fald, når døren går op til den lille hyggelige gårdbutik på Roustvej. I gårdbutikken er vi omgivet af de blødeste bamser, sødeste dukkevogne, retro-træklodser, romantiske snekugler og en masse andet lækkert til baby og børn. Hos Mikkla vender du dig og opdager en verden af unikke produkter, du ikke anede eksisterede. Der fås f.eks tandpasta med fluor smag og lakrids eller kanel smag. Der fås naturlig duftespray til toilettet, natlamper med stjerneskud og de skønneste små rygsække.

Vil du købe legetøj på nettet og søger efter noget af en bestemt kategori, er Mikkla.dk let at finde rundt på, samt har masser af spændende produkter til hurtig afsendelse. Står du og mangler den perfekte fødselsdagsgave, barselsgave, dåbsgave eller hvilken som helst gave, så har Mikkla et meget stort udvalg af søde og flotte gavekurve, gaveæsker og gavesæt m.m. lige klar til at bestille til afsendelse. Tag f.eks et kig i katagorien “Gavesæt” som findes under katagorien “Med Navn”. Her finder du gavekurve, æsker og gavesæt samt meget mere.

Mikkla sælger baby- og børne tilbehør og legetøj. Legetøj kan både være stimulerende og lærerigt for barnets motorik, sanser og sprog, samtidig med at det opfylder krav til sikkerhed og holdbarhed. Det meste af legetøjet er CE-mærket og godkendt i Europa. Mikkla bestræber sig på at have alle de populære og kendte mærker af legetøj samt tilbehør. Mikkla kan kontaktes på Telefon75 15 10 00 – Email: Mikkla@Mikkla.dk. Butikken har været placeret samme sted de seneste år, som base for en spændende webshop, der har gennemgået en konstant og forbedrende udvikling. Flere og flere har fundet vej til den hyggelige butik, og man er mere end velkommen til at kigge ind.

 

DEL