Melodi Grand Prix – nu med VIKING

Det er lige som om, at de ting, jeg kaster mig over i denne tid, er plaget af sådan noget ”Øv hvor kan vi ikke li’ det”-mentalitet.

Ganske som med Fifty Shades, der ikke just har høstet overvældende med rosende anerkendelse, står det jo til med Dansk Melodi Grand Prix.

Jeg er selv totalt 100 % fan, og det gør jeg faktisk et stort nummer ud af absolut ikke at lægge skjul på.

Men på DRs Facebookside kan man godt komme i et lidt trist humør over at læse alle de møghamrende sure kommentarer. Flere handler om, at det er så meget spild af god TV tid, og at programmet burde lukke. (Som om?!)

SÅ er det jeg er nødt til at vise tænder og hvæse følgende:

Hvad med alle de aftener, jeg tænder for husalteret, og det eneste, der kører derinde for fuld hammer, er noget håndbold eller fodbold?! Og jeg er sådan set ganske flintrende ligeglad med, om det er landskamp, verdensliga eller OL, jeg GIDER ikke se det! Men det sætter jeg mig altså ikke ned og skriver til DR, jeg finder bare på noget andet at lave. Eller zapper videre.

Tilbage til Melodi Grand Prix. Overordnet er det fantastisk. Vi laver stemmesedler, tænder stearinlys og fylder slikskålen. Klar parat musik-start! Og så skal der debatteres – uddeles point – og her dagen derpå må man også godt efterevaluere.

Jeg synes det var et glimrende show. Der var pænt mange fine sange, og de tre, der gik videre, var såmænd mine favoritter. Indrømmet, jeg holdt med nr. 10, men tænker at ham vikingen er et super spændende emne at sende af sted til Portugal. Sådan lidt Game of Thrones-agtigt.

Jeg er dog ikke mere forpladder-optimist, end at jeg også vil tillade mig at rette en lille bitte kritik.

Få nu skiftet de der værter ud. Jeg magter simpelthen ikke Anette Heick. Og ham Johannes. Nej. Enten skal Mylle hentes tilbage, hvilket ville være fuldstændig FANtastisk, eller også må DR ud og være en lille smule kreative. Bare ikke Anette Heick. Basta.

Nå. Men til maj må jeg nok til det igen – stemmesedler og musikmening. Men hånden på hjertet, så kan jeg bedst li’ det danske, fordi det her EUROVISION er så forvirrende. Jeg savner gamle dage, hvor alle lande var med, og hvor den eneste musikmafia, der fandtes, var den vi stadig har med Island og Norge. Men sådan er der jo så meget. Og selvfølgelig skal jeg se showet. Og heppe på Danmark. Som DR nok ikke ligefrem krydser fingre for vinder, fordi det er alt for dyrt at bygge en hal om og alt muligt, men det er en helt anden historie…

Tak for et godt show og tillykke til vikingen –

 

DEL