Melissa Mortensen blev snydt i Ungarn

Her ses Melissa og Victor sammen med den professionelle bokser, Dina Thorslund, der skal forsvare sit VM bælte på lørdag.

Varde Atletklub havde to boksere med på landsholdet til Ungarn til den meget stærke turnering, Bornamissza Boxcup. Her deltog landsholdene fra blandt andet USA, Kina, Japan, Indien og stort set hele Europa.

VAK havde Victor Osipowski og Melissa Mortensen med. Det var første gang Victor var med og han skulle møde den amerikanske mester med ca 150 kampe på bagen i en kamp, hvor kun rutinen var til forskel.

Victor lavede for lidt, men var hele tiden med i kampen.

–  Næste gang slår Victor ham. Det er jeg ikke i tvivl om, fortæller træner Jesper Kristiansen, somdog godkender hans debut på landsholdet.

Melissa derimod, er ved at være en rutineret kvindebokser som to gange har deltaget ved EM og mange andre store turneringer.

Hendes første kamp var mod Bulgarien og det blev en kort kamp. Melissa stoppede sin modstander i 2. omgang.

I sin anden kamp ventede Thailand. De stillede med den olympiske ungdomsmester fra sidste år. Så der ventede hende vel nok den stærkeste modstander, Melissa har stået overfor.

Men hun gik frisk til sagen og ramte med mange flotte og rene træffere og holdt et kanon højt tempo hele kampen og overraskede alle ved at vinde 4-1.

I finalen ventede Ungarn. En kamp der skulle vindes klart på deres hjemmebane.

Melissa startede flot og brugte igen de flotte lige stød og ramte meget og i 2. aomgang havde hun sin modstander til tælling.

–  3. omgang var mere lige, men den mener jeg også vi vandt. Men vi blev overrasket over at tabe kampen 3-2. Det gjorde virkelig ondt på Melissa, for guldet var bestemt hendes. Øv, øv, men vi må videre. Nu har vi lige en uge i vores egne træningslokaler og så går turen til Tyskland på en uges træningslejr og derefter igen en stærk turnering.

–  Når den er overstået, er der en lille pause, inden vi igen træner op til EM i septemper, slutter Jesper Kristiansen.