Mads fanger nyhedens interesse

Mads er med, hvor det sker. Man kan være sikker på at Mads står klar med det helt store videoudstyr, straks der sker noget i lokalområdet.

Mads Amorsen Vig er en del af TV Glad, hvor han fungerer som SOME-redaktør (ansvarlig for de sociale medier). Og man er skam heller ikke et sekund i tvivl om, at Mads ved, hvad han har med at gøre. Ekspert på området, intet mindre.

– Jeg brænder for nyheder og for at formidle den gode historie, fortæller Mads, og det er da også derfor han i dag gæster GoVarde – for at fortælle om sine seneste nye tiltag på nyhedsfronten.

– Jeg har startet to nyhedssites, Lokale Nyheder Esbjerg, Varde og Omegn, hvor jeg deler nyheder fra lokalpressen, samt siden Nyt fra Danmark og Udlandet, hvor det er landsdækkende nyheder, forklarer Mads.

Og selvfølgelig har den handlekraftige nyhedsmager flere ting i støbeskeen. Han pusler lige nu med podcast, hvor fokus er de unge.

– Jeg vil gerne levere stof, hvor unge taler med og om unge, hvor der bliver talt om fort eksempel ungdomslivet, de udfordringer, unge står overfor osv., fortæller Mads.

Og tiden til det, mener han nok, han kan finde. Selv om han erkender, at hans interesse for nyheder tager meget af hans tid – såvel på job som i fritiden.

– Det kræver en god planlægning, men jeg har heldigvis gode folk til at hjælpe mig, og flere sender også ideer til links til siderne, jeg kan bruge.

På sigt kunne Mads godt tænke sig at siderne ville vokse sig så store, at han kunne tjene lidt penge på dem, men han ved også, at det kræver benhårdt arbejde.

– Nu må vi se. Jeg er glad for at lave det, jeg laver. Jeg nyder at dække arrangementerne rundt om. Der sker så mange ting i området, og jeg håber bare, at borgerne kan se det og hjælpe med at bakke op.

Og selv om Mads er en travl ung mand, er der også tid til fritidsinteresser. Han er aktivt medlem i Varde Fotoklub, og så kan man af og til opleve Mads give koncert i Varde Musikskole, hvor han er helt ferm på en guitar.

Mads Amorsen Vig kan i øvrigt fejre 30 års fødselsdag inden længe – og det skal fejres!

– Jeg har inviteret familien til fest, og så skal det naturligvis også fejres på TV Glad, smiler Mads til slut.

Læs mere HER