MADE in VARDE – POP UP SHOP i december

10 kvindelige iværksættere slår dørene op til MADE in VARDE – POP UP SHOP i december. Her kan kunderne købe lokalt producerede julegaver, og gavekort til unikke oplevelser og services i deres nærområde. Masser af gode gaveidéer til dem der har alt, da der både er unika kunsthåndværk i butikken og gavekort til oplevelser og forkælelse.

Kvinderne kender hinanden fra det lokale netværk, Kvinder og Karriere (Varde), og der er kun gået en uge fra idé til at butikken er klar til at slå slår dørene op. Karina Runge Hjorth, DM Skincare havde et butikslokale ledigt, og fik idéen med at lave pop up shop. Hun delte idéen i sit netværk fra Kvinder og Karriere, så var der ikke langt fra ord til handling

Hos MADE in VARDE er der kaffe og the på kanden og kunderne kan få gode idéer, råd og vejledning til julegavevalget, da det er de kvindelige iværksættere selv der passer butikken på skift.

MADE in VARDE laver også forskellige POP UP events, med smagsprøver fra lokale producenter og andre lækkerier. Hvad der sker hvornår, kan kunderne følge med i på Facebooksiden af samme navn.

Med MADE in VARDE vil kvinderne også gerne sætte fokus på at støtte de lokale iværksættere, når der købes julegaver til at lægge under træet d. 24. december. Yngste iværksætter er 20 år, og en af deltagerne har sit spædbarn med på armen. Nogle har været iværksættere i flere år, andre er nystartede. Det er blandingen af erfaring, mange kompetencer, og et evigt iboende iværksættergen i alle, der har fået et koncept som MADE in VARDE til at tage form i en fart.

MADE in VARDE åbner onsdag d. 5. december og har åbent frem til d. 23. december. Åbningstider kan ses på FB siden

MADE in VARDE består af:

DM Skincare

Snupit

GoChange

BY LINDGAARD

Merete Vigen. Kultur- og naturformidling

Hönshuset Creative Studio

Muleposeriet

Sundere Livsstil

Læringsrum

STUND

 

 

 

 

DEL