Lokal pige nomineret som årets iværksætter

Sara Green Brodersen, født og opvokset i Varde Kommune, er sammen med sin virksomhed nomineret til hele to priser i årets ivækstpris – Årets idealist og Årets kvindelige iværksætter.
Sara Green Brodersen står bag firmaet Deemly, som omhandler Deleøkonomi.
– Deleøkonomien buldrer frem verden over, og det har inspireret Sara Green Brodersen til at adressere selve kernen i markedet – nemlig tilliden mellem mennesker, fortæller Sara Green Brodersen.
Sara står bag platformen Deemly, hvis mission er at bringe trygheden tilbage til brugerne. Deemly gør det muligt at samle brugerratings, anbefalinger og vurderinger ét sted på tværs af deleøkonomiske tjenester.

Innovativ tankegang
Med en innovativ tankegang er Sara foregangskvinden, der har skabt et værktøj, der gør vilkårene bedre for både brugere og platforme. Teamet har på under fem måneder formået at lukke aftaler med platforme på tværs af Europa og USA. Deemly modtog tidligere på året en millioninvestering fra Syddansk Innovation, som skal være med til at putinudløse platformens internationale potentiale.

Trustpilot for deleøkonomiske brugere
– Vi er en slags Trustpilot for deleøkonomiske brugere, fortsætter Sara Green Brodersen.
– Når man for eksempel kører med Gomore eller lejer en lejlighed gennem Airbnb kan lejer og udlejer give hinanden anmeldelser. På Deemly samler vi alle brugernes anmeldelser, så hver bruger kan få en profil med sit samlede omdømme.
På den måde kan man være mere troværdig, hvis man så sælger noget på den blå Avis eller gennem Facebook, slutter hun

Du kan se mere på www.deemly.com hvor du også kan stemme på Sara frem til den 18. november.