Livestreaming-arrangement direkte fra Den Sorte Diamant i København

Alan Gilbert & Nikolaj Koppel. Foto: Varde Bibliotek

Lørdag den 24. august fra kl. 16:00 – kl. 18:05 er der Livestreaming-arrangement direkte fra Den Sorte Diamant i København på Varde Bibliotek.

Dronningesalen i Den Sorte Diamant omdannes til luksuriøs operabiograf, når Brittens monumentale opera ‘Noye’s Fludde’ med 250 medvirkende fra Berwaldhallen i Stockholm live-transmitteres. Inden da går stjernedirigenten Alan Gilbert på scenen i Diamanten i samtale med Nikolaj Koppel.

De to musikere vil tale om kunsten at fortolke og åbne op for klassikerne. Koppel og Gilbert vil også tale om Östersjöfestival og festivalens fokus på bæredygtighed og miljøbevidsthed. Kan musik og kultur skabe opmærksomhed omkring vor tids mest presserende emner?

En anderledes koncertoplevelse

Efter samtalen følger en direkte Live-transmission fra Sveriges Radios Koncertsal, Berwaldhallen, hvor Benjamin Brittens opera Noye’s Fludde, med 250 medvirkende musikere opføres.

Publikum vil få en unik mulighed for at komme helt tæt på symfoniorkestrets musikere og performere i den filmede produktion, der tilbyder en anderledes dramatisk koncertoplevelse.

Fakta:

Dato: Lørdag den 24. august, kl. 16:00 – kl. 18:05
Sted: Varde Bibliotek
Pris: Gratis. Tilmelding via 
www.vardebib.dk/arrangementer

Program:

16:00 – 16:45: Nikolaj Koppel i samtale med Alan Gilbert
16:45 – 17:00: Pause
17:00 – 18:05: Live-Transmission af Noyes Fludde fra Berwaldhallen