Lisbeth Aagaard Rahn stopper som korleder ved Varde Sommerspil

Foto/Line Tausen: Lisbeth Aagaard Rahn – Chaplin PR

Alting har en ende….

Det er bare altid trist, når man ikke selv ønsker det.

Det er desværre bare tilfældet omkring korleder, repetitør og dirigent ved Varde Sommerspil, Lisbeth Aagaard Rahn.

Hun har netop meddelt 7-kanten at årets sommerspil er det sidste i rækken.

–  Det er simpelthen så trist, og jeg er rigtig, rigtig ked af det lige nu, oplyser hun til GoVarde.dk

På sin facebookprofil skrev hun i går følgende opdatering:

“Åh, hvor er det dog svært….men…om 11 dage… om 10 forestillinger… fredag d. 13. juli… har jeg sidste forestilling med “Chaplin” – det er min 25. sommerspilsforestilling … og det er samtidig desværre min allersidste forestilling som korleder, repetitør og dirigent ved Varde Sommerspil – det har jeg i går skrevet til 7-kanten. Det har været en hamrende svær beslutning, men siden min sygdom i september 2017 (sandsynligvis en blodprop i hjernen) har jeg haft meget svært ved at multitaske – og det er jo lige præcis det som jeg skal gøre hele tiden ved sommerspillet… Min korttidshukommelse er også skadet, og derudover er jeg blevet langsommere til at forberede mig; jeg bruger ca 3 gange så lang tid på forberedelse som før sygdommen. Min hjerne bliver træt efter få timers prøve… det lyder underligt, men alt går i stå… og det er som om jeg slet ikke kan tænke… og ikke ved hvad jeg skal gøre…så min opgave med at skulle binde alle tråde sammen mellem instruktør, skuespillere, solister, kor og orkester kan jeg ikke længere løse til min egen tilfredshed, det kræver kræfter som jeg ikke længere har.
Jeg fortsætter med alle mine elever, og som korleder for Hjerting Koret, Showkoret og på VGE, da mine arbejdsopgaver her ikke er så komplekse som i sommerspillet.
Jeg har elsket min tid i Varde Sommerspil, har nydt samværet og venskaberne med alle de skønne 7-kantere, har glædet mig over alle forestilinger, og 7-kanten vil ALTID være en stor del af mig. Men… jeg må erkende, at jeg har fået en hjerneskade.. og jeg er lykkelig over at det ikke gik værre…
TAK til alle for 25 fantastiske år “

Herfra er der kun at sige: Mange, mange tak for de gode oplevelser og den fantastiske musik…