Liebhaverejendom i Eventyrets Land

Blåvand Mægleren: Drømmer du om åbne vidder og skøn natur omkring dig? Så læg vejen forbi Eventyrets Land – nærmere betegnet området omkring Ho. Her venter en dejlig og ikke mindst indbydende ejendom på sin nye ejer.

Du får en flot bolig, der på fineste vis kombinerer moderne romantisk stil med original charme. Her er en unik kombination af nostalgisk tidsalder og moderne islæt. Og som absolut bonus kan du samtidig glæde dig over en stor grund direkte ud til skøn natur og med udsigt til Ho Bugts blå bølger.

Stuehuset har et boligareal på 129 m2, og daterer sig tilbage til år 1900, og med sit stråtag og fint malede bondehusvinduer med skodder emmer huset af original sjælden set charme. Charmen går igen indenfor i boligen, hvor synlige loftsbjælker og sirligt udsmykkede fyldningsdøre giver boligen en original og hyggelig stemning.

Lejlighed og anneks

Samtidig er boligen gennem de senere år blevet moderniseret, så den originale karisma er flot kombineret med moderne komfort. Eksempelvis får du glæde af et lækkert tosidet køkken med HTH-elementer i højglans og en indbydende stue med trægulv, brændeovn og masser af lysindfald fra store vinduespartier.

Derudover rummer boligen to badeværelser, et praktisk bryggers og tre gode værelser. I husets ene ende er der indrettet en selvstændig lejlighed på 63 m2 med badeværelse, spisekøkken, stue og to værelser, så man dermed eksempelvis kan invitere familie og venner med, som dermed får ”deres eget” – og der er endvidere mulighed for at invitere flere hold venner eller storfamilien, da der til ejendommen hører lækkert anneks på 42 m2 er ligeledes indrettet som en selvstændig lejlighed, og derfor er der rig mulighed for at udleje.

Eget røgeri

Udelivet leves på de hyggelige terrasser og i haven omkring stuehuset, og fordi ejendommen har eget fritids røgeri, kan du forkæle familie og gæster med hjemmerøgede delikatesser i sommersolen. Den store grund støder direkte op til Ho Klitplantage, og især omkring grundens sø har du fornøjelsen af et rigt dyreliv.

Eksempelvis lægger ænder, rådyr og kronvildt gerne vejen forbi for at slukke tørsten, og grunden er stor nok til, at du kan drive jagt. Vil du hellere lufte golfkøllerne, er der kun et par minutters gang til Blåvandshuk Golfbane, som du kan se fra grunden. Du får også glæde af en spektakulær udsigt til omgivelsernes klithede, Ho Bugt, Langli og Skallingens uberørte natur. Murværket er nyrenoveret og udvendige facader samt vinduer er malet i september 2016/maj 2017.


Her i Eventyrets Land får du med andre ord en charmerende bolig, en stor grund og naturskønne omgivelser. Kontakt os for nærmere information.
Bygningen har en bevaringsværdi efter skala 4.

For yderligere info, kontakt Blåvand Mægleren HER

DEL