LATE NIGHT: Ny kollektion i butikken – og skarpe tilbud hele dagen

De er røde – de er gule – de er sorte – og nogle af dem er der glimmer på….

Der er spræl på farverne i forårets kollektion, og det er især den skønne gule farve, der fylder hylderne hos Tops EUROSKO i Vestergade i Varde.

– Det er altid en fornøjelse at pakke forårsvarer ud, og denne gang er ingen undtagelse, fortæller butikschef Merete Matthiesen. Og det er både de lette sandaler, med hæl som flade, og i de nye seje sko fra NATURE.

– Der har længe været efterspørgsel, og nu er de her altså, fortæller Merete og vise de nye særdeles fodvenlige sko frem: Der er lidt “retro” over dem – på den helt rigtige måde, smiler hun.

Den nye kollektion fra NATURE

– Biosandalerne er et ligeledes et hit i den kommende sæson, og her vi fået nye smarte modeller hjem i mærket Bella Moda. Og de er i alle forårets skønne farver, og er man til lidt glimmer og glitter, så fåes det skam også, lyder det fra Merete, der tilføjer:

Biosandalen er kommet for at blive, og med de smarte modeller, der er, går de så fint til både hverdagstøjet som til sommerkjolen til forårsfesten – og fødderne har det jo godt i dem…

Biosandalen passer glimrende til både jeans som kjole…

Fredag er der Late Night i Varde, og hos TOPS EUROSKO holder man naturligvis åbent frem til kl. 22.00. Der vil være særdeles gode tilbud hele dagen, så kig ind og klæd familiens fødder på til forår …

Nye lækre sager til små fødder fra ECCO