KV17: Lasse Rahbek Ottesen fra Ølgod stiller op for Lokallisten

Lasse Rahbek Ottesen er Lokallistens nye kandidat

PRESSEMEDDELELSE

Ny kandidat til Lokallisten

Endnu en kandidat stiller op for Lokallisten og dermed er antallet af kandidater oppe på syv. Det er formand Jens Erik Mathiesen godt tilfreds med, men han har en plan, der rækker fire år frem i tiden.

– Når vi kommer til valget i 2021, så er det mit klare mål, at vi stiller med minimum 20 kandidater for Lokallisten. Vi skal have en repræsentant i så mange byer som muligt, så vi derigennem kan sikre en bedre balance mellem land og by, udtaler formanden

Fra Nuuk til Ølgod

Den nye kandidat Lasse Rahbek Ottesen er født i Nuuk på Grønland i 1983, men flyttede som lille til Gårde, hvor han også gik i skole fra 0. – 7. klasse. Ølgod Byskole dannede rammen om 8. og 9. klasse, og Lasse havde nok at se til. Allerede som 12-årig begyndte han at arbejde på landet nogle timer hver dag, men da han skulle vælge uddannelse blev det tømreruddannelsen, der ”løb” med Lasse. Lærepladsen fandt han i Sønderborg og efter endt læretid, søgte han tilbage til Ølgod, hvor han har boet siden. Lasse har arbejdet ti år som håndværker og syv år på HTH`s aftenhold. 1. september 2017 startede Lasse på uddannelsen til produktionsteknolog – en uddannelse, der tager to år.

En mand med mange interesser

Privat bor Lasse i Ølgod på tiende år sammen med kæresten Helle, der læser til sygeplejerske. Sammen har de drengene William og Felix på henholdsvis fem og otte år. Lasse har mange interesser, hver dag byder således på enten en cykel- eller løbetur. Men én interesse er dog for ham større end alle andre, og det er den lokale arkæologi. Det bliver der brugt rigtig mange timer på hver eneste uge, og som Lasse siger:

– Kender man historien, så kan man i den se et spejlbillede af fremtiden.

Livet skal leves – også i de små byer

På spørgsmålet om, hvorfor Lasse går ind i politik siger han:

– Jeg får det simpelthen dårligt, hver gang jeg hører, at noget flyttes til Varde. Livet leves og skal leves i alle byer i Varde Kommune, og det skal den økonomiske prioritering afspejle. Derfor ønsker jeg også at bevare alle de mindre skoler og institutioner, og så vil jeg arbejde for mere frihed til det sundhedsfaglige personaler. Jeg glæder mig i den grad til at komme i arbejdstøjet, slutter Lasse.

DEL