Læserbrev: Velfærd for alle!

Læserbrev, indsendt af Folketingskandidat for Socialdemokratiet (A), Niels Ole Beck

Velfærd for alle!

Efter flere år med nedskæringer og forringelser på velfærdsydelserne, fordi de borgerlige partier ville sikre at de rigeste kunne få skattelettelser er tiden nu kommet til at prioritere anderledes, således at de som allermest behov for en hjælpende hånd indenfor ældre og børneområdet bliver tilgodeset i fremtiden.

Med det seneste udspil fra Socialdemokratiet omkring velfærdsmodellen vil man sikre markant flere ressourcer til flere hjemmehjælpstimer, plejehjem og pædagoger. Set i lyset af at der i årene fremover bliver flere ældre og flere børn og heldigvis for det, men det koster selvfølgelig mere og det skal der være råd til i et velfærdssamfund som det danske.

Som Socialdemokrat er min opfattelse af velfærd, at vi har tid og ressourcer nok til at tage os af hinanden, at man har frihed til at uddanne sig, frihed til at vælge arbejde, frihed til at gøre det vi vil.

Sammen skal vi styrke vores fælles velfærd – derfor skal økonomien være i orden hvis vi får brug for hjælp, især hvis man bliver syg eller mister sit arbejde. Der skal være mere tid til ældre, børn og borgere.

Derfor vil velfærden være en mærkesag for mig, en mærkesag som jeg vil prioritere meget højt når jeg kommer i folketinget, så sæt et personligt X ud for mig på stemmesedlen ved valget d. 5. juni 2019.

 

 

 

DEL