Læserbrev: Stofferne skal ud af Varde!

Alberte Højgaard

Læserbrev – indsendt af Alberte Højgaard, formand Venstres Ungdom Varde, kandidat til Varde Byråd.

I denne uge har jeg med jævne mellemrum mødt elever fra kommunens 7. klasser på Campus på Varde. De er inviteret til DU VÆLGER SELV, som er et tilbagevendende arrangement  med fokus på alkohol og stoffer.
Jeg husker, at jeg selv deltog og at det gjorde kraftigt indtryk. Effekten var der – stoffer var noget, man skulle holde sig langt væk fra!
Men DESVÆRRE er der jo nogen, der ikke bliver afskrækket af disse informationsmøder. DESVÆRRE er der dem, der bliver fristet og lige skal prøve – igen og igen – og så er der DESVÆRRE dem, der ser en forretning i det, og sælger lortet!

Som en del af Styregruppen i Ungehuset, som VU-formand og ikke mindst som byrådskandidat er dette noget, jeg igen og igen vil holde fokus på. HVORDAN FÅR VI STOPPET SALG AF STOFFER. HVORDAN FÅR VI BREMSET DE UNGE, DER ER RØGET I.
“Du vælger selv” er super godt! Og det skal endelig fortsætte – men der skal mere til. Jeg tror på, at unge OGSÅ lytter til unge – lad os unge komme ud med budskaberne, lad unge informere unge. Unge med et klart budskab. Unge der har været der og som er kommet ud af et eventuelt misbrug.
Unge, der som jeg, synes det er No Go – alt hvad der har med stoffer at gøre.
Brug af stoffer er ikke sejt – det er latterligt dumt. Og salg af stoffer – der skal bare slås ned – med hård hånd.
Det er noget af det, jeg arbejder med – og som jeg virkelig vil arbejde fortsat med – vi skal stofferne til livs!

Følg mig på Facebook: https://www.facebook.com/AlberteVenstre/