Læserbrev: Marrakesh 2

Læserbrev, indsendt af folketingskandidat Torbjørn Fristed, Dansk Folkeparti

Marrakesh 2

I gårsdagens spørgetme til Statsministeren blev der spurgt ind til planerne om at tilslutte Danmark den såkaldte Marrakesh-aftale. Særligt DF var bekymrede, men Statsministeren kunne berolige partilederne (og alle os andre) med, at han sørme ikke ville underskrive noget der vil komme Danmark til skade. Det afhænger vist af øjnene der ser, og man skal som grundholdning have opfattelsen, at migration er godt for Danmark for ikke at være skeptisk.

Men som Statsministeren sagde, så vil tilslutning til aftalen blandt andet gøre det nemmere for Danmark at udvise migranter, der ikke har ret til ophold i Danmark. Så vidt så godt, det er der vist ikke nogen der kan have noget imod. Men hvad så med alle de andre? For aftalen forpligter de tilsluttede lande at åbne grænserne – de grænser vi prøver så hårdt at kontrollere – og derved vil Danmark igen blive mål for folkestrømme fra særligt Nordafrika og Mellemøsten, strømme som vi ellers HAR fået stoppet. Og ikke nok med det, det øgede antal migranter med ”lovligt” ophold vil, med Danmarks forpligtelser i henhold til Marrakesh-aftalen, skulle sikres adgang til arbejdsmarkedet, sociale ydelser, uddannelse og bolig.

Jeg stoler IKKE på Statsministeren når han siger, at aftalen vil være til gavn for Danmark. I mine øjne er de mange forpligtelser snarere forhindringer, for de vil hindre Danmark i at gennemføre det forestående paradigmeskifte i integrationspolitikken.

Så kære Statsminister, følg eksemplet fra mange af vores venner og allierede, og lad være med at underskrive aftalen. For at passe på Danmark!

DEL