Læserbrev: Hvad har “toiletgate” kostet i negativ branding..?

Læserbrev, indsendt af Steen Holm Iversen, folketingskandidat og byrådsmedlem (LA) :

Da jeg i 2000 flyttede til Outrup, deltog jeg i september i et borgermøde på Hotel Outrup. Temaet var Outrups fremtid, overlevelse og ikke mindst bosætning. Det blev starten på det der senere blev navngivet “projekt Outrup et aktivt sted i Vest” I de kommende måneder søgte styregruppen for projektet, inspiration i bl.a. Horne, Oksbøl og i Hejnsvig.

De var på det tidspunkt eksempler på en vellykket byudvikling, en vellykket bosætningsstrategi, og eksempler på stærke by- og landsbymiljøer, hvor ildsjæle og borgere evnede at mobilisere alle kræfter til alles bedste og i unikke institutioner.

En af de ting vi valgte at prioritere i Outrup, var styrke, og at ændre på byens og områdets profil og omdømme. Det så vi som en forudsætning for skabe den udvikling og bosætning som vi håbede på. Jeg tør slet ikke gå i gang med at regne på hvad “toiletgate” har kostet i negativ branding og tabt positionering, både for Oksbøl og for Varde Kommune. Er det virkelig det værd? Man fristes til at spørge om der er en voksen til stede. Hvorfor er det, at denne sag skal pensles ud i pressen? Hvorfor sætter de involverede parter sig ikke sammen, og finder en løsning? Hvis det er en mægler man mangler, så melder jeg mig gerne frivilligt.

Jeg har boet i Oksbøl i 6 år. Jeg holder ualmindeligt meget af byen og området. Offerrollen passer ikke til Oksbøl.

DEL