Læserbrev: De offentlige ansatte er under pres.

Læserbrev: De offentlige ansatte er under pres. Indsendt af Niels Ole Beck, 6800 Varde. Folketingskandidat for Socialdemokratiet (A):

I en tid hvor alle de politiske partier taler om velfærd, en velfærd som bl.a. er skabt ved at lønmodtagerne både indenfor det private og offentlige arbejdsmarked yder en fantastisk og stabil indsats hver dag når de møder på jobbet.

Især oplever mange indenfor det offentlige, at man skal løbe stærkere og stærkere i hverdagen for at nå de mål og krav der stilles, især indenfor sundheds- og uddannelsesområdet, f.eks. som pædagog, lærer, SOSU-assistent.

Derfor vil det være oplagt at vi får afskaffet al den unødvendige bureaukrati og i stedet give de ansatte mere frihed til at bruge deres faglighed i hverdagen, og samtidigt får afsat flere økonomiske midler til at ansætte flere indenfor den offentlige sektor, bl.a. flere læger, sygeplejersker, SOSU-assistent., lærer og pædagoger.

De offentlige ansatte er hjertet i vores velfærdssamfund, så derfor skal vi udvise større tillid og give dem større indflydelse på hvordan man bruger pengene til gavn for borgerne.

Vi skal have respekt for vore offentlige ansatte og deres indsats og deres faglighed.

 

 

DEL