La Uno Design udvider med nye lækre bomuldsfarver

Lasse Uno Hollen med det super lækre Bris garn

Indehaveren af La Uno Design, Lasse Uno Hollen, har udvidet sektionen med bomuldsgarn med hele 16 nye lækre farver. Nu rummer butikken tæt på 60 forskellige farvevarianter.

– For 2 1/2 – 3 år siden gik man fra 20 til 25 farver i bomuldsgarnet, og nu har vi 59 farver. Det er da helt vildt og der er meget efterspørgsel på det. Jeg har fået en ny leverandør, så jeg nu får leveret garn fra to leverandører, siger Lasse.

Med den nye leverandør har Lasse fået mulighed for at få pastelfarver. Derved er der ikke ’’kun’’ er de klassiske bomuldsfarver i butikken.

De ensfarvede nøgler er populære lige nu, hvorimod meleret garn er mindre populært.

– Det er ikke alt, som det melerede garn egner sig til. Skal du lave noget med et mønster i, så vil en del af mønsteret forsvinde, når du anvender meleret garn, fortæller Lasse.

Lige nu og resten af uge 8 kan du købe 10 nøgler bomuldsgarn i lækre farver for kun 110 kr. normalprisen er 16 kr. pr. garnnøgle.

Alpaca Bris har fået en varm velkomst

For få uger siden fik Lasse de sidste 17 farver garn hjem, og siden har han solgt flere hundrede garnnøgler.

– Kunderne ville gerne have noget, der var til en lidt tyk strikkepind, som var lidt let, gerne i nogle fine farver, og som ikke faldt alt for tungt.

– Kunderne har taget ekstremt godt imod det, og det er også bare ekstremt lækkert garn. Det har en lang løbelængde, så du ikke skal bruge så meget garn, slutter Lasse.

Storsælgeren Alpaca Bris kan købes til 59 kr. pr garnnøgle.