Kvickly Varde søger ny elev

Kvickly Varde: ER DU VORES NÆSTE DYGTIGE ELEV I BLOMSTERIET

Hvis du synes, at blomster er fantastiske, så bliv blomsterdekoratør!

Blomster følger menneskene fra vugge til grav, og i en blomsterbutik sælges binderi til kunder i sorg eller i glæde. Som blomsterdekoratør skaber du noget med dine hænder og din kreativitet bruges til at lave lækkert binderi, varepræsentationer og til pasning af blomster; det er kun din fantasi som sætter grænser!

Branchen bruger meget tid på at følge trends og tendenser i boligindretning og brugskunst. Nogle blomsterbutikker sælger udover blomster også chokolade, kaffe, vin og andre specialiteter.

Blomster er et levende materiale, så de forandres hele tiden – de skal holdes i live og gives de bedste vilkår, hvilket kan være et spændende mysterium!

Om uddannelsen
For at blive faglært blomsterdekoratør skal du gennemføre et 2-årigt forløb.
Uddannelsen er en praktisk betonet uddannelse, hvor størstedelen af tiden foregår i Kvickly Varde Blomsteriet. I løbet af uddannelsen skal du gennemføre syv skoleophold på Handelsfagskolen af to ugers varighed. På skolen får du et indgående kendskab til indkøb og pasning af blomster. Du undervises i alt binderiteori således, at du kan lave skønne kreationer.

Der undervises også i emner som butiksdrift, kundeservice, butikskoncepter, merchandising, salgsteknikker og markedsføring. Undervisningen er direkte relateret til dit arbejde i varehuset. Alle undervisere har en pædagogisk uddannelse og en praktisk baggrund fra detailhandlen.

Optagelseskrav
For at få adgang til et hovedforløb på Handelsfagskolen, skal du have bestået et grundforløb, dvs. en HG, HHX eller lignende.
Hvis du har en anden skolebaggrund, kan du få foretaget en realkompetencevurdering i forhold til adgangskravene, hvilket vil sige, at vi undersøger, om der er tilstrækkelig relevant baggrund til at få adgang til et hovedforløb på Handelsfagskolen. Få mere at vide ved at kontakte Handelsfagskolen.

 

Kvickly i Varde

Er en del af Danmarks hurtigst voksende brugsforeninger. Foreningen Kvickly Varde, der udover Kvickly i Varde driver følgende butikker:

SuperBrugsen Esbjerg Storcenter
Dagli´Brugsen Alslev
Dagli´ Brugsen Sig
Dagli´ Brugsen Starup-Tofterup
Fakta – Ndr. Boulevard Varde
Fakta – Oksbøl
Kvickly Brød & Brugskunst
COOP.DK/MAD
2 OK-vaskehaller
7 OK Benzin anlæg, samt en lang række udlejningsejendomme.

Du bliver en del af et dynamisk varehus med i alt 118 medarbejdere. Kvickly Varde er byens varehus, og rummer alle produktionsmråder; Stor åben slagter og delikatesse. Restaurant, “stor”-bageri og eget blomster-binderi, samt meget mere. Varehuset gennemgik en gennemgribende ombygning i 2017 og vil fremstår i dag som et af Kvickly-kædens flotte varehus, med det nyeste koncept, på i alt 3200 m2.

Vil du være en del af vores sammenhold?
Vi håber, du er åben og villig til at lære. Måske kan du se dig selv i en karriere i Kvickly på sigt? Derudover er du fyldt med ideer til, hvordan vi kan give vores kunder en god oplevelse.

Vi glæder os til at lære dig at kende
Hvis du går rundt med en lille drøm i maven om at blive én af vores dygtige faglærte blomsterdekoratører, så send din ansøgning via email: 03770@coop.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Blomsterdekoratør Heidi Gelmer på tlf: 7695 0143.

DEL