Kvickly inviterer dig i kirke og i biografen

…Men hvordan hænger det lige sammen i en tid, hvor vi skal holde afstand? Det er netop det, der har inspireret varehuschef Jimmi Thomsen til at afholde et ganske nytænkende arrangement.

– Vi trænger vist alle sammen til at komme ud og opleve noget – og derfor har vi i Kvickly Varde tænkt lidt ud af boksen. Og ved hjælp af storskærm og  samarbejde med gode mennesker, blandt andre Kim Krogh fra Varde Bio, lader det sig altså gøre.

Store Bededag, d. 8. maj, kan du deltage i gudstjeneste med blandt andre præst Morten Thaysen. Han går på en opstillet scene på parkeringspladsen ved Kvickly, og på storskærm kan du så følge ham. Fra din bil vel at mærke.

For første gang i Vardes historie vil der være Drive-in gudstjeneste. Ved gudstjenesten vil der være god musik og ikke mindst fællessang, hvor vi synger sammen – hver for sig. Prædiken og læsninger ved kirkens fire præster Mette Hvid-Olsen, Thomas Poulsen, Henrik Vejlgaard og Morten Thaysen. Desuden medvirker sanger Signe Juhl og organist Christian Blom Hansen.

– Det bliver et ”drive-in”-arrangement, fordi vi jo ikke må samle for mange mennesker, og for at holde naturlig afstand, så foregår det altså i bilen, forklarer Jimmi.

For at høre præstens ord, tænder du for din bilradio, og her har Kvickly lejet en frekvens, hvor alt, der kommer til at foregå på dagen, sendes ud herfra.

Hen af eftermiddagen inviteres der til børnebio, og konceptet er det samme. Sæt dig godt tilrette med ungerne, popcorn og sodavand, tænd for bilradioen og se ”Løvernes Konge” rulle over storskærmen. Herefter er der dømt voksenfilm, nemlig den danske ”Jagtsæson”, og her er det ud fra samme princip.

Jimmi Thomsen lægger ikke skjul på, at dette arrangement kræver en del forberedelser, men drivkraften er enkelt: Vi trænger til at komme ud – og vi trænger til at opleve noget og hygge os! Det er derfor, vi gør det her, smiler Jimmi.

Program for dagen samt nærmere info følger på Kvickly Vardes Facebookside samt her på GoVarde.

Tilmelding:

https://provarde.nemtilmeld.dk/13/ Gudstjeneste

https://provarde.nemtilmeld.dk/14/ Lion King

https://provarde.nemtilmeld.dk/15/ Jagtsæson

Vi ses – på Kvicklys parkeringsplads.

Sponsorer: ProVarde, Jyske Bank, Varde Bio, Home, EDC

Tak for hurtig behandling til Varde Kommune og POLITI