Krathuset: Dyt-båt Ditte sejrede ved vellykket wellness arrangement

Onsdag stod Varde Ungdomsklub Krathuset klar med wellness! Der var mulighed for at få silkebløde hænder og ansigt, knald på neglene samt krøller i parykken, og dette var der ca. 45 unge mennesker, der valgte at gøre brug af.

For at krydre aftenen lidt for drengenes vedkommende, var der også ‘Traktortræk’ på programmet.

–  Det var mest et sjovt indfald for at bringe lidt testosteron ind i aften, der ellers appellerede mest til pigerne, siger Michael Møller, der er leder af Varde Ungdomsklub Krathuset.

Og dét lykkedes! Der var nemlig også mange drenge, der valgte at tilbringe denne aften i ungdomsklubben. Der var dog ligeså mange piger som drenge, der stillede op til ‘Traktortræk’, og det var faktisk Ditte – med farmer-navnet: ‘Dyt-båt Ditte’ – der i finalen vandt over Admir aka ‘Bondemand Bob’.

  • ´Det er fedt, at 22 unge mennesker stiller op til traktortræk, som i princippet er en lille traktor, der kører ned ad en tagrende. Men hvis det bliver pakket ind i den rette stemning med lyd, lys og en mikrofon, så har du de unge mennesker i din hule hånd, lyder det fra klubleder Michael Møller, der i aftenens anledning var traktortræks-konferencier.

Hele aftenen igennem var der kø ved frisøren og fyldt op ved bordene med neglepleje og neglelak. Klubbens personale havde bagt kage, så der var også tid til at hygge og snakke om den nye frisure og diskutere, hvilke farver der skulle friske neglene op.

Ungdomsklubben har allerede modtaget forespørgsler på en ny wellness-aften, og til dette er klublederens kommentar:

–  Vi finder hele tiden på sjove, skøre og gode påfund i klubben, og en ny wellness aften kunne sagtens blive en af disse.