Konkurrencer – og gode fif til boligen på Boligdage.dk

Arkivfoto - fra XL-Bygs stand sidste år.

XL BYG Bramming-Outrup er klar igen, når dørene slås op til året bolig og livsstilsmesse i Lerpøthallen i Varde 9. – 10. marts 2019.

– Vi ønsker at gentage messesuccesen fra 2018. Messen byder på en stor mangfoldighed indenfor alt til boligen og skaber en god atmosfære for præsentationen af boliginspiration, nyheder og boligtrends, fortæller Myrna Østergaard fra XL-Byg i Outrup.

– Deltagelsen i messen giver os mulighed for at vise vores virksomhed frem for eksisterende kunder og potentielle kunder. Messen med sine 76 lokale og regionale udstillere præsenterer alt til bolig, have, indretning og livsstil og vi føler os godt hjemme på messen som værende en del af Danmarks største og mest markante byggevarekæder. XL-BYG driver samtidig med sine lokal forankrede forretninger en velassorteret webshop med byggematerialer og artikler til hus og have.

Vi har taget et udpluk af vores bredde og dybe sortiment med på årets messe. Vi gentager succesen med præsentation af vores gulvafdeling, havemøbler, maling, grill og vinduer.
Morsø jernstøberi A/S og Hvidbjerg Vinduet A/S, deltager med konsulenter begge dage. Vi står klar til information, vejledning og tilbud på messen.
Samtidig har vi sammensat en messekonkurrence, hvor der er mulighed for at vinde 25 m2 valgfrit Novego vinylgulv fra Timberman, lyder det fra Myrna Østergaard.

Team XL BYG Bramming-Outrup, ser frem til 2 dage med mange besøg, hvor bolig og livsstil sættes i højsædet.

Videoindslag fra sidste XL-Bygs stand sidste år:

Boligdage.dk: Hos XL-BYG kan du vinde et gulv! Og få en masse gode tips til foråret – og meget mere – det fortæller Dennis om her…

Slået op af GoVarde.dk i Lørdag den 10. marts 2018

DEL