Kom med til gratis koncert med Helge Engelbrecht

Fokus på høreskader og høretab:

D.19. november afholder Pas På Hørelsen en info-koncert i Musikgalleriet i Ansager. En aften for musikere og musikelskere, der vil høre om, hvordan man klarer en hverdag med musik og musikoplevelser efter et konstateret høretab.

Helge Engelbrecht spiller og synger nogle af sine populære sange og fortæller om sine oplevelser som musiker og høreapparat-bruger.

Dennis Flacheberg akkompagnerer og fortæller om sine erfaringer med at forebygge høreskader ved brug af musikerhøreværn, in-ear monitoring og snusfornuft.

Eventen streames live via Facebook. Meld dig til her og få en reminder på dagen når vi sender live. Så er du sikker på at kunne finde linket i dit newsfeed.

INFO:

Gratis infokoncert om hørelse med HELGE ENGELBRECHT, Dennis FlachebergPeter Edwin Poulsen og Torben Kruse.
BESTIL GRATIS BILLET:
www.dmf.dk/pph
Holstebro, den 15. november
Musikgalleriet, Mariehaven, Ansager, den 19. november.

Det handler om forebyggelse og behandling af høreskader og høretab. Det er for både musikere og musikelskere, og ud over musikerne kan du møde eksperter og audiologer fra GN Hearing (ReSound) og Dansk Musiker Forbund – DMF.

Fakta: 

Pas På Hørelsen er et tiltag fra Dansk Musiker Forbund i samarbejde med GN Hearing, der sætter fokus på musikeres hørelse. Hørelsen er en musikers vigtigste redskab og høreproblemer er det største arbejdsmiljømæssige problem for danske musikere.
Men musikere er ikke alene om at have problemer med ørerne. 800.000 dansker er ramt af høretab og høreskader. Det kommer til at koste samfundet milliarder i behandling – ikke mindst af følgesygdomme som depression, demens o.a. sygdomme, som kobles til ubehandlede høretab.
Derfor kæmper Pas På Hørelsen også for at få politisk fokus på en truende folkesygdom, blandt andet gennem arrangementer og debatter på Folkemødet.
Du kan læse mere om Pas På Hørelsen på www.dmf.dk/pph
DEL