Lej lokal bus til din sommerferie

Det er denne bus, du kan leje hos Michaels Automobiler

Hvad med at leje en bus til din næste bilferie hos Michaels Automobiler?

Der er rigtig mange, som vælger kør-selv-ferie og hos Michaels Automobiler er busudlejning ikke noget nyt. De har to busser til udlejning – en 8 personers og en 9 personers, hvoraf de har haft den ene af busserne i længere tid. Annonceringen af busudlejningen startede dog først i oktober-november måned. Sidste sommer var busserne lejet ud og var både i Italien og Kroatien.
 
Billigere end flybilletter
–  Der er flere fordele ved at leje en bus. Er man f.eks. to familier afsted sammen, så slipper man for at køre i to biler. Har man ikke to biler, som man tør at køre i rent sikkerhedsmæssigt, så kan løsningen være at leje en bus, fortæller værkfører Henrik Andreasen fra Michaels Automobiler i Varde.

Kunderne kan leje busserne for den periode, som de skal bruge den – derved er de ikke bundet af at skulle leje den i præcis en uge eller 14 dage.
– Vi har en dagspris der hedder 925 + moms inkl. 200 km, men derudover, så finder vi en specialpris, hvis man skal afsted i 10 dage. Den koster 5000 i ugen + moms inklusiv 1400 km, fortæller værkfører Henrik Andreasen.

– Begge busser er folkevogne – en VW Multivan og en VW Caravelle/Transporter, som begge kun kræver almindeligt kørekort. De er begge bygget til at kunne køre med trailer, men her kræves der et trailerkørekort.

Alternativet til at køre på ferie med en trailer kan der sættes en tagboks på busserne. På den måde bliver der er plads til f.eks. ski eller anden bagage, hvis det ønskes. Prisen bliver kun 500 kr. ekstra.

Book derfor allerede nu busserne til din næste ferie.