Klub Sinus er for unge der oplever modgang

Det er ind imellem svært at være ung. Det ene øjeblik kører livet på skinner, men det andet øjeblik ser fremtiden håbløs ud.

Det kan der være forskellige årsager til.

Kæresten kan have slået op, du er blevet fyret eller alle vennerne er flyttet fra byen.

Det rådes der dog bod på i Frivillighuset Varde.

–  Her har vi Klub Sinus, fortæller lederen af Frivillighuset Varde, Claus Dixen Møller.

–  Så er du ung og voksen eller kender du et ungt menneske i alderen 19-29 år, der ind i mellem oplever en svær periode – bøvl med alt det du skal holde styr på – uoverskuelighed eller faldende ambition, så kunne Klub Sinus være et godt tilbud, fortæller han.

Gennem årene har Frivillighuset haft stor succes med klubben og mange af dem der er kommet i klubben er efterfølgende blevet private venner og har fået en masse gode input med i bagagen.

–  Der er tale om en flok dejlige unge voksne, der mødes i Klub Sinus mandage kl. 17.00-20.00 og onsdage kl. 19.00-21.30.

–  Vi blander os ikke i hvad de laver. Ofte spiller de spil, bager kage eller laver aftensmad sammen. Hos os er der højt til loftet og vi sætter pris på, at du kommer lige sådan som du er. Sammen tror vi på, at vi kan hjælpe hinanden videre med gode samtaler, venskaber og sammenhold, slutter Claus Dixen Møller.

Klub Sinus er et tilbud i Foreningen Frivillighuset Varde og det koster ikke noget at være med. Dog skal man lige komme forbi til en lille kop kaffe inden man starter i Klubben.

Du kan komme i kontakt med Frivillighuset på 75 21 21 85 eller ved at sende en mail til:  cdm@frivillighuset-varde.dk