Klassisk Energi med byens ensemble

Foto: Esbjerg Ensemble

Esbjerg Ensemble tager hul på sæson 2019/20 med et nyt slogan, Klassisk Energi. En koncert med byens kammerensemble er en intens kollektiv lytte-oplevelse, som man ikke finder mange steder i vores moderne samfund. Når tonerne er spillet, er lyden borte, men efterlader energi i lytterens krop. Det er nogle af de tanker, der ligger bag ordene.

Vi tager fra denne sæson hul på et samarbejde med byens musikhus, hvor vi vil spille en stor del af vores sæsonkoncerter i år. Ensemblet er også med til at åbne musikhusets nye foyér-område og kulturcafé den 16. september klokken 14 ved en reception for et indbudt publikum, hvor borgmester Jesper Frost vil klippe den røde snor.

Den 18. september spiller ensemblet sin første sæsonkoncert i Musikhuset klokken 19.30. Den har vi givet titlen Slaviske Sjæle. Programmet er sammensat af både klassikere som Dvořák og Janáček og nye, ungepassionerede og seje kvindelige komponister. Publikum inviteres med helt op på scenen til en intim koncertoplevelse. Læs mere på vores hjemmeside, www.esbjergensemble.com.

DEL