Klar til konfirmation – inspiration til festbordet

Er det i år, I skal holde konfirmation? 

Hos Varde Engroslager har de pyntet smukt op med fokus på netop konfirmationen, så man dermed kan hente masser af inspiration til festen.

– Det er en hyggelig tid, og vi glæder os altid til at pynte op til konfirmanderne, fortæller Vibeke Kristensen fra Varde Engroslager.

Hun har blandt andet dekoreret et bord i de smukkeste rosa farver, der uvilkårligt trækker de unge konfirmandinder til.

– Der er stadig en tendens til, at drengene gerne vil have sort og hvidt, eller grønt og blåt, mens mange piger ønsker det rosa og sarte lyserøde, men der er også mange piger, der falder for eksempelvis turkis tema, fortæller Vibeke og viser et væld af servietter frem i netop den smukke blålige farvetone.

– Det er også ofte efterspørgsel på pynt, der passer det til det, det unge mennesker interesserer sig for, og her har vi et stort udvalg. Alt til festen, plejer vi at sige – lige fra bordkort til duge, servietter og lys og stager og pynt – og vi kan såmænd også klare servicen i form af glas og tallerkener, smiler Vibeke.

I anledning af denne konfirmandtid holder Varde Engroslager åbent på udvalgte søndage – se her:

Tag konfirmanden med på en søndagstur og bliv inspireret – der er mange muligheder for at skabe et helt personligt flot pyntet bord, slutter Vibeke.

STØT DINE LOKALE BUTIKKER – HANDL LOKALT – VARDE ENGROSLAGER