Kirstine: Det er en fantastisk motionsform!

På en flot 1. plads Marianne Westergaard som Kirstine til dagligt træner sammen med i Varde Cykelklub. På andenpladsen ses Signe Møjbæk fra Team Facadepartner.

Forleden gik Kirstine Faber Lauritsen på podiet for første gang. Det var i forbindelse med den flotte åbning af Club La Santa Cuppen 2017.

– Jeg har trænet målrettet efter en nøje træningsplan. Og selv om der såmænd bare er tale om en 3. plads er det altså stort for mig, smiler Kirstine, der opfordrer andre til at kaste sig ud i denne sportsgren: Jeg håber, at flere mennesker vil få øjnene op for hvor god en motionsform det er, jeg er ubeskrivelig glad for, at jeg er kommet i gang!

Tillykke til Kirstine!

Se resultaterne her: https://app.lap.io/event/2017-club-la-santa-mtb-cup-17-1/results

DEL