Kendt julearrangement i Varde skifter form

Jul i den gamle skovfogedbolig, er efterhånden et kendt julearrangement i december måned. I år tilføres en ny dimension.

Arrangementet Jul i Gl. Skovfogedbolig på Roustvej 111 lidt udenfor Varde, er kendt for julehygge med juletræer og -pynt, gløgg, æbleskiver og forskellige juleinspirerede aktiviteter i naturen, bl.a. klatring og højtlæsning.

Efter at NaturKulturVarde i januar 2017 fusionerede med Museet for Varde by og omegn og sammen blev til Vardemuseerne, har det været ønsket at slå de 2 institutioners julearrangementer sammen. Museets hidtidige arrangement har været Julemarked, senest afholdt i Frello Museet.

I år bliver det anderledes.

– Ideen har ligget i støbeskeen i nogen tid, men i år bliver det en
realitet. Museets julemarked omtænkes og sættes i en ny sammenhæng på vores adresse på Roustvej, og vi håber at det giver en ny dimension på Jul i Gl. Skovfogedbolig, at flere af de tidligere julemarkedsdeltagere holder flyttedag og er med til at give arrangementet i skoven mere markedsstemning
– fortæller leder af NaturKulturVarde, Lasse Frøkjær Madsen.

I praksis vil det betyde, at der kommer mere indhold og aktivitet ved det populære arrangement. Vi fastholder julehygge og julehistorier, salg af juletræer og pyntegrønt og masser af aktiviteter. Der sælges gløgg, æbleskiver og kakao – og så kan du blandt nyhederne få smagsprøve af en vild form for juleand…

Og med de nye markedsboder og aktiviteter som lav-det-selv dekorationer og nisse-snitteværksted er vi klar til at få de besøgende i den rette julestemning op til de sidste forberedelser til julen, udtaler Lasse Frøkjær Madsen.

For mere information:
Lasse Frøkjær Madsen, leder af NaturKulturVarde, mail:
lfm@naturkulturvarde.dk<mailto:lfm@naturkulturvarde.dk>, tlf. 20 51 99 09
Jimi Rosa, Kommunikationsmedarbejder, mail:
jr@naturkulturvarde.dk<mailto:jr@naturkulturvarde.dk>, tlf 20 35 22 50

Fakta:

– Jul i Gl. Skovfogedbolig er et gratis arrangement. Det foregår søndag den
16. december 2018 fra klokken 10-15. (tilmelding ikke nødvendig)

– Bag arrangementet står NaturKulturVarde i samarbejde med Y’s Mens Club Varde, Varde Bibliotek og FDF Varde.