Karriereskifte efter 32 år

Claus “Kok” stopper med sit madvirke i begyndelse af februar 2018 og har valgt at lade grydeskeerne få fred. Dog vil selskaber, der er booket, blive gjort færdige.
Efter at have været ude i verden i 13 år valgte Claus Riber Okholm Sørensen i 1999 at komme tilbage til barndomsbyen, hvor han købte Vrøgum Hotel og blandt andet også startede ad ud af huset koncept.
For over tre år siden forpagtede han køkkenet i det nuværende SportsPark Blåvandshuk og har haft nogle gode, travle og livlige år med masser af opgaver i centret samt med mad ud af huset samt fester, kurser og mange store arrangementer.

Fremtiden?
I øjeblikket har Claus ingen anelse om fremtidens virke og må se, hvad der byder sig. Familie, venner og samvær skal have en større fokus efter mange år, hvor det ikke har budt på mange friweekender. Dog vil Claus gerne ud med pølsevognen en gang imellem og mærke feststemningen.

Peter Nielsen fra SportsPark Blaavandshuk fortæller, at man er taknemmelig for Claus`s indsats som har været en stor del af den udvikling centret har gennemgået.
– Vi opstarter straks en proces, hvor vi er meget åbne for henvendelser og vi mener at vi står overfor en spændende udvikling med endnu flere muligheder i fremtiden, fortæller Peter Nielsen.