Kæmpe succes gentages i Varde Fritidscenter

131.000! SÅ MANGE GLADE BESØGENDE GIK I 2018 GENNEM DØRENE TIL BOLIG- OG LIVSTILSMESSERNE. 
Så stor en succes, gennem så mange år, får man kun, hvis man hele tiden udvikler sig og bliver bedre.

Firmaet bag den tilbagevendende succes fortæller følgende: Vi sætter en ære i at udvikle os på alle fronter. Både når det gælder størrelse og volumen – men også når det gælder kvalitet og detalje.

Målet er at du – som udstiller eller som besøgende – får en god oplevelse, fyldt med inspiration, information og positive oplevelser. En af grundene til, at vores koncept er så succesfuld, er, at vi er fokuseret på indholdet på vores messer.

På messen Boligdage.dk er vi kritiske med, hvem vi tager med som udstiller. De skal for det første passe ind i vores koncept. Og for det andet vil vi ikke have for mange af samme slags udstiller.

Det skal være interessant. Det skal være kvalitet. Der skal være mangfoldighed.

På boligmessen finder du naturligvis boliginspiration, nyheder og boligtrends:

– Vi nøjes dog ikke med at se på boligindretning alene. På vores boligmesser viser vi trends indenfor livsstil. Så Boligdage.dk er i lige så høj grad livsstilmesser, hvor vi præsenterer nyheder, inspiration og trends, der henvender sig til alle.

Vi har derfor også havetips og haveinspiration, men også møbeludstilling samt rejser, mad og sundhed, fortæller arrangørerne, der gæster Varde d. 9. og 10. marts.

Oplev en spændende forbrugermesser, fyldt med ideer omkring livsstil, boligtips og gode messetilbud.

DEL